FUTBOLMIX, DINAR I PREMIS FINAL TEMPORADA 12-13

21.06.2013 16:05

TANQUEM TEMPORADA: FUTBOLMIX+DINAR+ENTREGA DE PREMIS!

  • El proper dissabte 29 de juny al Municipal de Vallmorena
  • Torneig matinal per a tots els jugadors i familiars del CEV
  • Fes el teu equip i inscriu-lo a les oficines del club

 

El Centre Esportiu Vilassar tancarà definitivament la temporada 2012-2013 amb una diada molt especial i en la qual s'hi entrebarrejaran dos dels actes més emocionants de cada final de curs: el Futbol Mix compartirà protagonisme amb l'Entrega de Premis de final de temporada.

Així doncs s'espera la presència de la totalitat del nostre futbol base: des dels propis jugadors, passant pels entrenadors i arribant, fins i tot, a l'entorn de tots aquests (mares, pares, germans, tiets, avis, cosins, amics...). Serà un dia per tancar "en família" la què haurà tornat a ser una temporada històrica pel Centre Esportiu Vilassar.

 

Una gran fórmula

I la millor manera de tancar aquesta gran temporada és amb una gran festa. I el torneig matinal del Futbol Mix és la millor opció possible a escollir: amb tot un matí de partits en família que faran d'aquest dia una jornada molt divertida i emocionant. Les anteriors edicions ja ens han demostrat l'èxit d'aquesta fòrmula: futbol+família. I, certament, aquests tipus d'esdeveniments són els què fan d'aquesta entitat un club diferent a la resta. I és que aquesta matinal va més enllà del futbol: amb ella aconseguim barrejar a tots els jugadors del club i a tots els seus familiars per crear equips inimaginables. Una interacció entre totes les categories de formació que ens enriqueix, sobretot, a nivell social i afectiu. 

 

Fes el teu equip!

Durant aquests propers dies s'han de tancar els grups i emparellaments del torneig. Per aquest motiu, per no fer tard i que ja estiguin tancades les inscripcions, us demanem celeritat en la vostra inscripció. Per tant sols 8 euros us podeu inscriure i aquest preu inclou el següent: participació al torneig, samarreta d'equip i dinar. Feu l'equip amb companys del club: de categories diverses, amb els vostres amics, amb familiars, entrenadors... I apunteu-lo a les oficines del CEV! Us recordem que hi ha d'haver una mare a cada equip!!!

 

 

Aquesta edició és especial: s'hi afegeix l'Entrega de Premis

Un cop finalitzi la matinal de Futbolmix i un cop ja hagi dinat tothom es durà a terme l'entrega de Premis Final de Temporada. Aquests normalment són aquells premis que s'entregaven a la famosa "Nit del Club": en aquesta ocasió, i després d'organitzar tants actes durant el mes de juny, s'ha decidit aprofitar l'avinentesa per celebrar ambdós actes al mateix temps. Així doncs, un cop finalitzada l'activitat esportiva es realitzarà dita entrega de premis. Una entrega en la qual, això sí, demanem que hi estiguin tots els jugadors i entrenadors que formen part de la nostra gran família del futbol base.

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode