FUTBOLMIX 2014

17.06.2014 14:23

EL 28 DE JUNY... CINQUENA EDICIÓ DE FUTBOLMIX!

  • El proper 28 de juny torna la matinal de futbol familiar
  • Inscriu el teu equip a les oficines del CEV

 

El Futbolmix és una de les festes més esperades de l’any, un esdeveniment que reuneix a la totalitat de la família verd i blanca amb la intenció de posar el punt i final a una nova temporada amb la millor companyia del món: la de tots els qui formem part del CEV. Aquest Futbolmix serà ja el cinquè que celebra el club i en totes les edicions la participació i implicació de tots ha estat excel·lent.

Amb la finalització del curs no s’acaba l’activitat al Municipal de Vallmorena: ja que tenim per davant el Doble Torneig d’Estiu (FBase i FSenior) així com també el Campus i Esplai d’Estiu. Però abans de donar el tret de sortida a aquestes activitats sempre es celebra un darrer acte de comiat a la temporada: la Matinal de Futbol Familiar, més coneguda com a Futbolmix.

Insistim en què és un acte dels més esperats de tot l’any: ja que la seva vessant social i esportiva crida molt l’atenció a tots els integrants del club. Vessant social en relació a la interacció entre tots els qui formen part del CEV, i vessant esportiva perquè hi ha en joc moltíssims partits de futbol en què pares, mares, familiars, amics i jugadors poden demostrar el seu talent futbolístic i passar-ho genial al mateix temps!

Així doncs, ja us podeu reservar el darrer dissabte del mes de juny: perquè el dia 28 de JUNY TENIM MATINAL DE FUTBOL FAMILIAR: o el qué es el mateix: FUTBOL MIX! Així que no t’esperis a última hora i comença a crear el teu equip!!! Hem d’arribar a la vintena d’equips. Uns equips que recordeu:

*han d’estar formats per un mínim de 7 jugadors

*dels quals hi ha d’haver: tres nens, una mare i la resta a escollir

 

Recordeu: COMENCEU A FER JA ELS VOSTRES EQUIPS!!! I APUNTEU-VOS A LES OFICINES DEL CLUB! EL PROPER 28 DE JUNY ENS ESPERA UNA GRAN JORNADA DE FUTBOLMIX!! La qual, com no podia ser d’una altra manera, acabarà amb una gran Butifarrada!!!!

PREU INSCRIPCIÓ: 8 EUROS (Inclou inscripció i dinar)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode