FUTBOL BASE - CAP DE SETMANA PER CAMPIONS

25.05.2013 09:45

CADET 'B', ALEVÍ 'B' I BENJAMÍ 'B'. CAMPIONS AQUESTA SETMANA?

  • El Cadet 'B' ha de guanyar al Pineda la tarda d'aquest dissabte (18'45h)
  • L'Aleví 'B' si supera diumenge (11'00h) al Llavaneres seria campió
  • El Benjamí 'B' ja ho té fet i celebrarà davant els seus aquest títol de lliga

 

Ja amb la lliga de l'Aleví 'A' al serró ara toca ser ambiciosos i pensar en què aquest cap de setmana pot ser un dels més especials en la història del CEVilassar: amb fins a tres possibles celebracions de títol de lliga a les mateixes instal·lacions del Municipal de Vallmorena. 

Els protagonistes, en el mateix titular, són cadets, alevins i benjamins. En totes tres categories tenim possibilitats i, de fet, depenem de nosaltres mateixos per poder alçar el títol.  En el cas del Cadet 'B' aquesta tarda de dissabte (18'45h), i després d'un interessant derbi entre el Juvenil 'B' i la UEVilassar de Mar, s'enfrontarà al Pineda: una victòria dels de Carlos Barberan i Fernando Galeano permetria certificar de manera matemàtica el títol de lliga pels nostres cadets. Una lliga que, d'aconseguir-se, tindria un doble mèrit: tenint en compte que estem davant un grup de jugadors que són cadets de primer any i que han hagut de competir davant rivals molt superiors físicament. 

 

A tot això el Cadet 'A' també té, encara que molt remotes, possibilitats de ser campió aquest mateix cap de setmana i sense la necessitat de jugar (descansa): ja que el Cabrera, immediat perseguidor dels verd i blancs, de perdre davant el Premià de Dalt donaria la lliga matemàticament als nostres. El partit entre el Cabrera i el Premià de Dalt es juga a les 12'00h i n'estarem pendents, malgrat el més lógic sigui que el conjunt local s'emporti els tres punts.

 

Diumenge: dos seguits

Primer l'Aleví 'B', que voldrà emular als seus companys de l'Aleví 'A', i després el Benjamí 'B'. A les 11h del matí, i en front del Llavaneres, els d'Emilio Gómez Pova i Borja Bou, intentaran emportar-se tres punts que els donarien la segona lliga en dues setmanes: un partit, però, que no serà gens senzill tenint en compte que al partit d'anada es va empatar al camp del Llavaneres. Per la seva banda el Benjamí 'B', que de manera matemàtica gairebé sentenciava la lliga la setmana passada, per una sèrie de resultats que s'han donat (en una lliga amb molts descansos i complicada de fer sumes i matemàtiques), podem dir que tindrà davant també el Llavaneres, la possibilitat de celebrar amb una victòria a casa un títol de lliga sempre complicat d'aconseguir.

 

RESTA DE L'AGENDA VERD I BLANCA

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode