FUTBOL BASE - CADET 'A' CAMPIÓ DE LLIGA

03.06.2013 15:16

EL CADET 'A' CAMPIÓ DE LLIGA!!!

Els d'Esteban Molina i Eric Borland van proclamar-se campions de lliga després de vèncer, en la última jornada de competició, al Tiana (3-1). Els gols van ser obra de Xala, Dani i Gasu. El Cadet 'A' tanca una segona volta invicte impressionant : ho han guanyat tot.  Així doncs aquests s'uneixen als també campions del Cadet 'B', equip que curiosament també ho ha guanyat tot en aquesta segona volta. Tots dos títols, de retruc, li donen al CEV dos inèdits ascensos a la 1a Divisió de Cadets.

 

La victòria

El partit davant el Tiana es presumia ja d'entrada com a un encontre complicat: no només pel precedent (es va empatar a casa d'ells) sinó que també pel context en què es jugava, ja que mai és fàcil jugar un partit en què t'hi va una lliga. Els nostres cadets sabien que el Cabrera, hores abans, havia fet els deures guanyant al camp del Molinos i, per tant, eren conscients de què no es podia fallar. Els primers instants del partit van ser clarament de domini verd i blanc i amb forces aproximacions de perill a la porteria defensada pel conjunt visitant. Tanta aproximació acabaria tenint doble premi: primer amb el golàs de vaselina de Xala (1-0) i després amb el gran gol de Dani (2-0). Uns gols que certament feien justícia al què s'estava veient sobre el terreny de joc.

 

Però pocs instants després de marcar el segon gol, el Tiana reaccionaria en un ràpid contraatac retallant distàncies en el marcador (2-1). Així es marxaria al descans, amb sensacions de superioritat vilassarenca però amb un resultat que sempre és perillós.

 

A la represa els nostres seguirien dominant però els visitants també gaudirien, aïlladament, d'algunes aproximacions de perill. Entremig de tot plegat apareixeria la figura de Marc Gasulla: qui, marxant de fins a tres contraris, arribaria al balcó de l'àrea per acabar enviant l'esfèrica a l'escaire i marcar el tercer gol verd i blanc (3-1). Aquest autèntic golàs era celebrat eufòricament per tots els seus companys, ja que era gairebé el gol de la sentència.

 

El darrer tram del partit no va ser gaire atractiu, per culpa, d'entre d'altres, de la duresa que van utilitzar alguns jugadors visitants per aturar als nostres en les accions atacants.

Amb aquesta alta/excesiva intensitat del Tiana acabaria morint el partit i els nostres aconseguirien aguantar el 3-1 en el marcador per acabar fent-se amb els tres punts definitius: els punts que li donen un títol de lliga molt merescut.

 

La celebració

Un cop acabat el partit els nostres cadets van celebrar, i molt, aquesta lliga aconseguida. Per aconseguir-la han hagut de patir moments molt durs (sobretot els partits perduts a la primera volta) i també s'han vist obligats a no poder fallar durant el segon tram de la temporada... Així doncs, més que justificada eufòria al acabar l'encontre i celebrar el títol.

 

CLASSIFICACIÓ FINAL DEL CADET 'A'

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode