Futbol Base - 3 CAMPIONS DE LLIGA

27.05.2013 11:02

UNS CAMPIONS DE TRACA I MOCADOR!

  • Cadet ‘B’, Aleví ‘B’ i Benjamí ‘B’ es proclamen campions de lliga en el mateix cap de setmana.

 

Així és el destí. I el destí ens tenia preparada una nova jornada màgica al Municipal de Vallmorena. Ja es podia arribar a preveure amb la prèvia que fèiem anterior a aquest cap de setmana... però les previsions són només això, previsions. Calia sortir al terreny de joc i que els tres equips que tenien en les seves mans ser campions demostressin, amb el mateix futbol que els ha dut fins aquí, perquè mereixen ser els millors de les seves respectives lligues. I el cert és que no ens van fallar: tots tres van arrassar en els seus encontres i tots tres són, doncs, matemàticament campions de lliga.

 

El Cadet ‘B’ fa història

El conjunt entrenat per Carlos Barberán i Fernando Galeano va demostrar en front del Pineda perquè és ha estat el millor equip del campionat: mai és fàcil tancar el macth ball, el partit definitiu, però els nostres van ser superiors als visitants des del primer fins al darrer instant d’encontre. Abans d’iniciar-se el partit el missatge que va llençar el tècnic Carlos Barberan era ben clar “El futbol us en deu una”:  una frase inspirada en les males experiències viscudes per aquesta generació de jugadors en anteriors temporades (quedant-se sempre a les portes de guanyar una lliga). En aquesta ocasió el futbol va ser clarament just amb els nostres, una justícia reflexada en la figura de l’autor del primer i tercer gol del partit: Lluís Torres.

I és que a aquest mateix jugador, en temporades anteriors, li havien anul·lat un gol legal que bé hagués valgut una lliga. En aquesta ocasió el gol no seria anul·lat i aquesta diana seria la primera d’unes quantes més: Wassim, Lluís novament (imatge), i finalment Ariza acabarien posant el 4-0 definitiu en el marcador.

Una victòria més que s’uneix a les moltes aconseguides en aquest primer any de cadets i que segueix fent que els nostres només coneguin la victòria en aquesta segona volta (una dada realment increïble). Així doncs, cal felicitar a l’equip i al seu cos tècnic (Carlos Barberán, Galeano, David Casany i Rafa Aceta) per  la gran temporada i pel gran esforç que han realitzat jornada rere jornada per mantenir-se, quan ningú s’ho esperava, sempre en les primeres posicions de la taula. Aquest campionat de lliga a més a més és doblement històric perquè s’aconsegueix, de retruc, un ascens inèdit a la Primera Divisió de Cadets.

 

Un grup Aleví A-B de llegenda

No hi ha dubte que estem davant una generació de futbolistes única. Un grup de jugadors que té en el verb “competir” la seva essència, i en la seva essència hi sobresurt un estil de joc que també marca la diferència i que els ajuda a emportar-se una quantitat de punts i gols a favor fora del normal.  

Després del què es va viure ahir, només d’aquesta manera podem descriure aquest grup de l’Aleví A-B: un grup que amb el títol aconseguit ahir torna a fer doblet per segon any seguit i torna a guanyar la lliga per tercer curs consecutiu.

La setmana anterior era l’Aleví ‘A’ qui ho aconseguia, i ahir amb una meritòria victòria per 6 gols a 1 el torn de la certificació era per l’Aleví ‘B’. Tenint en compte el resultat a l’anada (empat) el partit d’ahir en front del Llavaneres no era senzill però com en el cas del Cadet ‘B’, els nostres van saltar al terreny de joc amb la mentalitat guanyadora de sempre i ben aviat ja van començar a posar terra de per mig en el marcador: Àlex Alcazar feia els dos primers gols i obria el camí de la victòria.

Més tard Marc Fontes (en dues ocasions), Sergio Estrelles i  Pol Pera acabarien arrodonint una golejada que significava un nou títol de lliga. Campions de manera matemàtica gràcies al goal avarage particular entre els nostres i un Cabrils que la setmana vinent tornarà a descansar: ara mateix tots dos amb 70 punts però nosaltres ja com a líders.

Així doncs, ja amb aquests dos títols al serró, cal també felicitar a tot el grup humà que forma aquest Aleví A-B: als seus jugadors i al seu gran cos tècnic (Emilio Gómez, Borja Bou i Marc Gasulla).

A tot això, i darrer apunt: aquestes dues lligues també són importants perquè fan que, per primer cop en la història del Centre Esportiu Vilassar, el club pugui gaudir l’any vinent de dos alevins a la 2a divisió (n’hi ha un total de 4 divisions).

 

Una gran alegria pels Benjamins

Qui ho anava a dir quan en la categoria de Prebenjamins van celebrar, també com un títol, aquella primera victòria en competició... Però la qüestió és que el treball i el pas dels anys acaba regalant-te moments inoblidables com els que ahir van viure el grup de Benjamins A-B.

La victòria d’ahir del Benjamí ‘B’ certificava un títol de lliga que ja es podia anar divisant feia jornades però que fins fa ben poc no ha acabat sent una realitat. A més a més es va aconseguir el títol amb un marcador, si més no, molt simbòlic: 10 a 0 en front del Llavaneres. Al Twitter del CEV ja es va piular un gran titular: “Una temporada de 10 no podia acabar d’una altra manera: victòria per 10 a 0 i CAMPIONS DE LLIGA!” (aquest era el resultat que en principi s’havia comptabilitzat, però hem d’apuntar, amb tota sinceritat, que l’acta del partit hi acaben posant 11 gols i no pas 10).

Sigui com sigui, el cas és que  aquest grup de Benjamins ha realitzat una gran temporada i mereixia, de totes totes, aquesta festa de final de curs en forma d’un títol de lliga que, cal recordar, no es guanya cada dia. És per aquesta extraordinarietat que ahir les grades de Vallmorena es van vestir de gala per a l’ocasió i ens van regalar uns darrers instants de partit amb un ambient encomiable.

Els gols d’aquest partit van ser obra de Miguel Freusberg (2), Pau Estivill (4),  Pol López, Marcos Valencia, Quim Ortega i Lucas Nieto (2).

Amb aquesta darrera victòria els nostres celebren el títol de lliga gràcies a uns números realment brillants: 59 punts, tot guanyat excepte 2 empats i 1 derrota; i el més increïble: 160 gols a favor per tant sols 41 en contra (sent, de llarg, l’equip més golejador i el menys golejat).

Així doncs, amb aquest campionat i amb aquests números, no queda una altra que felicitar també a tots els jugadors d’aquest grup de benjamins i al seu cos tècnic (Carlos Barberan, Marc Reyes i Joan Rodon).

 

La setmana vinent pot ser campió el Cadet ‘A’

És el darrer títol de lliga al qual pot aspirar aquest any el CEV: si el Cadet ‘A’ aconsegueix guanyar al Tiana es proclamarà, en la darrera jornada, Campió de Lliga!

 

Felicitació des del web a la coordinació esportiva

Fa uns anys era impensable estar lluitant, en tants fronts, per títols de lliga. I això no és fruït de la casualitat. Així doncs, també des del web volem aprofitar per afegir a aquesta crònica una sincera felicitació a l'equip que mai salta al terreny de joc: el de la Coordinació Esportiva. La qualitat dels entrenadors i dels entrenaments, així com l'elaborada planificació esportiva es denota, des de fa tres temporades, en els resultats que mica en mica va sumant el CEV.  Per tant, la enhorabona també als tres mosqueters que de ben segurs, amb cròniques com aquestes, veuen recompensat part del seu treball: Josep López, Sergi González i Carlos Barberan.

 

ENHORABONA A TOTS, CAMPIONS!!!!!!

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode