Fundació Escola Calella 1 - 4 JUVENIL 'A'

10.10.2010 18:08

 

El partit va començar amb dubtes en totes dues bandes, sobretot per part dels nostres juvenils. Això va ser, en gran part, conseqüència dels nervis i la tensió que es respirava al ser un primer partit de lliga especial, ja que es visitava un dels camps més difícils de la categoria: el del Calella. Tot i aquest inici un pèl dubtós, poc a poc els nostres van acabar fent-se amb més possessió de pilota gràcies al treball i la intensitat amb que es va començar a treballar en totes les línees. De fet el Calella és un equip al que li agrada molt jugar la pilota i no ho va poder fer perquè els visitants van estar immensos en quan a pressió ofensiva. Precisament els dos primers gols del partit van ser fruit d’una actitud contagiada amb un nivell d’intensitat molt més superior a la del Calella.

La segona part va ser novament un recital dels Vilassarencs, encara que progressivament van anar abaixant la intensitat a mida que el marcador s’anava engrandint. El 3 a 0 va venir de la mà de De la Peña i va ser un autèntic golàs, ja que des de tres quarts del terreny de joc va fer un barret al seu defensor, va deixar botar la pilota i en veure al porter força avançat va fer una baselina antològica davant la qual res va poder fer el porter local. Amb aquest resultat va ser amb el què possiblement es van començar a exigir menys i es va abaixar el ritme i la intensitat. Això ho va aprofitar el Calella per marcar, en un contraatac, el seu únic gol del partit. Després tindria alguna que altre ocasió més de perill, però el Vilassar va rematar el matx amb el definitiu 1-4.

Per tant, victòria importantíssima del nostre Juvenil A, ja que es va guanyar a un dels aspirants a pujar de categoria. Tot i la espectacularitat del resultat i el bon joc desplegat en molts moments del matx, el seu entrenador avisa que no vol relaxació i exigeix un millor joc.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode