FP Calella 4 - 7 ALEVÍ 'A'

20.04.2011 00:30

Partit incòmode i equip local molt batallador

Arribàvem a un altre partit, on només amb la qualitat no es guanya i a més un camp molt petit i on ens va costar molt donar fluïdesa a la circulació de pilota. Els dos quarts començar desastrosament per als nostres interessos ja que en 5 minuts l'equip local s'avançava en dues ocasions. La veritat que el Calella ens va plantejar un partit de tu a tu on ens arribaria a pressionar la sortida de pilota molt eficaçment. Nosaltres i amb la nostra perfecta efectivitat de cara a gol, li vam donar la volta al marcador per finalitzar el primer temps guanyant 2-3.

En els dos últims quarts, a poc a poc tractem d'intentar tenir possessions més llargues de pilota, crear línies de passada i buscar solucions a la pressió tan incòmoda i alhora eficaç del Calella. Ocasions per als dos equips, i aquí, com no, anava a aparèixer en força ocasions el nostre Porter Axel Villaroya que en el primer temps li va costar activar-se i en els dos últims quarts ens va salvar els mobles amb intervencions providencials, ja que el Calella s'acostava una altra vegada el marcador 3-4 gràcies a un córner. Com a curiositat apuntar que malgrat que el resultat oficial de 4-7 aquest no ser el real: el Calella només havia marcat tres gols, però l'àrbitre és va equivocar a l'acte del Partit i el cost tècnic dels Nostres alevins no se’n va adonar fins que va arribar aquí Vilassar.

Missatge el cos tècnic

Posiblemente este fue nuestro peor partido de la temporada, donde la posesión de balón y la movilidad quedaron muy por debajo de nuestras expectativas y de nuestras posibilidades y de aqui los problemas que nos causaron los jugadores de Calella.

Final del Partido 3-7, aunque el árbitro se equivocó en el acta y no nos dimos cuenta hasta llegar a Vilassar que le había sumado un gol de más al Calella.

El aspecto positivo es que llevamos 18 partidos invictos, con 15 victorias y 3 empates, aspecto muy elogiable a nivel competitivo, pero no nos podemos olvidar del aprendizaje que es lo más importante en estas edades.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode