Fora de Joc nº107

19.11.2013 15:52

FINIDI, ELS PARTITS SUSPESOS, EL PLA 'B' I LA VITAMINA 'C'

  • Aquests són alguns dels temes més interessants del darrer Fora de Joc
  • David Torrejón ens explica la seva història futbolística i ens parla sobre el 1rEquip
  • Parlem amb Josep López sobre els 7 partits suspesos el darrer cap de setmana
  • Pla 'B' i Vitamina 'C' ens parlen d'algunes lletres que van tenir grans resultats

 

En el darrer Fora de Joc novament es van poder escoltar moltíssimes veus interessants que ens parlaven al voltant de l'actualitat i la darrera hora del Centre Esportiu Vilassar. Entrevistes curioses com la de Finidi, necessàries com la del Josep o satisfactòries com les dels 'Pla B' o el 'Vitamina C'. Clicant el següent enllaç podeu tornar a escoltar el programa: TORNA A ESCOLTAR EL FORA DE JOC!

 

Una entrevista molt fina

Finidi ens explica en la seva entrevista (llegir entrevista) la seva peculiar i molt interessant història com a jugador blaugrana. També ens parla sobre el perquè del seu sobrenom, i és que recordem que en realitat ell és David Torrejón. A tot això també explica que la derrota davant el Banyoles va ser “del tot injusta” i que s’està sentint a cada dia que passa millor, tot i que encara no està al seu cent per cent.

 

7 partits suspesos

El darrer cap de setmana es van arribar a suspendre fins a 7 partit per culpa del temporal de pluja i vent. Al Municipal de Vallmorena els partits suspesos van ser els següents: Aleví ‘B’ – Santvicenti, Benjamí ‘B’ – Molinos, Benjamí 'D' – Calella; Benjamí F – Salle Premià i Prebenjamí 'A' – Salle Premià.

Pel que fa als partits suspesos lluny del Municipal: CE Vila Olímpica – Juvenil ‘A’ i Valldemia – Benjamí ‘E’.

En aquest Fora de Joc aprofitàvem per fer consulta al mestre Josep López. El Coordinador Administratiu i Federatiu del CEV ens explicava quines poden ser les causes per suspendre un partit, qui té la potestat per fer-ho i també com es va desenvolupar tota aquesta “allau de partits suspesos” d’aquest darrer dissabte. També amb el Josep López es comença  a parlar de possibles dates perquè es juguin aquests partits.

 

Pla 'B' i Vitamina 'C'

Curiosos titulars per descriure dues notícies molt positives al Pódium del programa. Les lletres ‘B’ i ‘C’ han demostrat estar molt en forma i els següents equips aconseguien emportar-se els 3 punts: Juvenil ‘C’, Infantil ‘C’, Benjamí ‘C’ i Prebenjamí ‘C’ guanyaven en el Vitamina C; i també ho feien Juvenil ‘B’, Cadet ‘B’ i Infantil ‘B’ (Pla B).

 

En el cas del Juvenil ‘B’ i el Cadet ‘B’ aquests són els dos equips als quals més protagonisme els hi donaven al pódium, ja que les seves victories van ser molt importants per poder començar a agafar confiança. Dos dels seus entrenadors,  Genís Mejías i Marc Reyes, només tenen bones paraules pels seus equips i creuen que els resultats tard o d’hora, de seguir així, aniran arribant. També entrevistàvem a dos jugadors: Aitor Cano (capità del Juvenil ‘B’) i Axel Villarroya (porter del Cadet’B’ i un dels herois de la victoria al camp de la Llagosta).

 

Els altres dos protagonistes amb els què també parlàvem: Marc Capdevila (porter d’un Infantil B imparable) i Xavi Petit (entrenador d’un Juvenil ‘C’ que golejava 7-0 davant els Molinos).

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode