Fora de Joc nº230

14.03.2018 08:26

FORA DE JOC nº 230: 

RESULTATS CLAU!

Fora de Joc nº230. Programa on comencem parlant d’un Primer Equip que s’ha situat provisionalment a +12punts dels seus rivals directes. Analitzem la darrera victòria contra l’Alella (3-0) amb l’entrenador Eric Rodríguez. 

Al futbol base bona reacció de l’Aleví ‘A’ i el Benjamí ‘A’... Opinió del programa: “aquestes reaccions arriben en un moment clau i creiem que encara estem a temps per sumar i creure en salvar aquestes preferents!” Parlem sobre el triomf del Benjamí ‘A’ amb l’entrenador Roberto i amb els jugadors Aleix i Unai. Sobre les categories de Futbol7 Preferent parlem també amb Modesto (Coordinació CEV). Això sí, el graaaaan resultat del cap de setmana va ser el 6-0 del Infantil ‘C’ davant de la UE Vilassar de Mar. Una victòria clau i una golejada inesperada!! Ampliem detalls sobre aquest triomf i sobre el liderat amb l’entrenador Javi de la Cruz i amb els jugadors Aitor i Albert.

 Durant el pòdium analitzem també la grandíssima temporada que estan fent uns Prebenjamins que aspiren a fins a 3 il·lusionants títols de lliga! Al final del programa parlem del Campus de Setmana Santa i les portes obertes a l’Escola CEV!

 

Fora de Joc nº230. Programa on comencem parlant d’un Primer Equip que s’ha situat provisionalment a +12punts dels seus rivals directes. Analitzem la darrera victòria contra l’Alella (3-0) amb l’entrenador Eric Rodríguez. Al futbol base bona reacció de l’Aleví ‘A’ i el Benjamí ‘A’... Opinió del programa: “aquestes reaccions arriben en un moment clau i creiem que encara estem a temps per sumar i creure en salvar aquestes preferents!” Parlem sobre el triomf del Benjamí ‘A’ amb l’entrenador Roberto i amb els jugadors Aleix i Unai. Sobre les categories de Futbol7 Preferent parlem també amb Modesto (Coordinació CEV). Això sí, el graaaaan resultat del cap de setmana va ser el 6-0 del Infantil ‘C’ davant de la UE Vilassar de Mar. Una victòria clau i una golejada inesperada!! Ampliem detalls sobre aquest triomf i sobre el liderat amb l’entrenador Javi de la Cruz i amb els jugadors Aitor i Albert. Durant el pòdium analitzem també la grandíssima temporada que estan fent uns Prebenjamins que aspiren a fins a 3 il·lusionants títols de lliga! Al final del programa parlem del Campus de Setmana Santa i les portes obertes a l’Escola CEV!
 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode