Fora de Joc nº225

30.01.2018 23:27

FORA DE JOC Nº225: 

QUÈ DIRÀ EL MIQUELET?

  • Protagonistes: Xavi Cusidó (Primer Equip), Arnau-David-Pau (BenjamíE), Modesto Fraile (Coordinació), Sergi Ciurana (Juvenil 'A') i Miquelet

Fora de Joc número 225. Un programa on ressaltem la fi de la primera volta per alguns dels equips del futbol base i on també aprofitem per fer balanç en algunes de les categories de f11 i f7. En futbol7 tenim l'honor d'entrevistar a Modesto: una entrevista que ens convida a ser optimistes de cara a la 2a volta de tots els equips alevins i benjamins (incloses les categories de Preferent!). 

En f11 el balanç el fem sobre la primera volta del Juvenil A, ho fem amb el seu mister Sergi Ciurana després del triomf al camp del Badalona. En futbol base tanquem el cercle d'entrevistes xerrant amb l'Arnau (entrenador), el Pau i el David: tots tres protagonistes del Benjamí E.

 Per obrir programa parlem amb Xavi Cusidó (Primer Equip) i per tancar especial Extra-Podium amb Miquelet. No us perdeu el tram final perquè és molt divertit i té una sorpresa amb forma de "declaració"!