Fora de Joc - nº126

23.05.2014 02:02

LA SALVACIÓ DE L’ALEVÍ ‘A’ I #ÀNIMSJUANITO!

  • Grans protagonistes del nostre futbol base visiten el Fora de Joc
  • Tres jugadors de l’Aleví ‘A’ ens expliquen la salvació de la 1a divisió aleví
  • Des del club animem a Juanito Tudela (JuvB) en la seva complicada lesió

 

David Casany - Aquest passat dilluns visitaven els estudis de Ràdio Vilassar de Dalt fins a 5 jugadors del nostre futbol base: tres alevins i dos juvenils. Per part de l'Aleví rebíem la visita de l’Iker López (porter), el Christian Mateo (defensa) i el Marc Lachevre (davanter); tots tres jugadors ens explicaven com ha estat aquesta temporada d’un Aleví ‘A’ que aquest darrer cap de setmana confirmava la seva salvació matemàtica a la 1a Divisió d’Alevins. En quan als juvenils: Juanito Tudela (Juvenil ‘B’) venia als estudis per compartir la història de la seva complicada lesió i venia acompanyat del seu amic i jugador del Juvenil ‘A’ David Villa. Tots aquests jugadors eren entrevistats en un Fora de Joc número 126 que també comptava amb moltíssims més protagonistes.

 

Entrevista als alevins

Després de la victòria per 1 gol a 2 al camp de la Fundació Grama, els nostres alevins certificaven la permanència a la complicada 1a Divisió d’Alevins. Una fita que calia ser compartida amb tots els oients del Fora de Joc. Per aquest motiu van visitar els estudis fins a tres jugadors (Iker López, Christian Mateo i Marc Lachevre) i també connectàvem en directe amb el seu entrenador Borja Bou.

Les frases sobre la salvació:

Christian: “Anant com anàvem, m’esperava aquesta salvació”

Iker: “Jo tenia esperances ja al principi i així ha estat”

Marc:“L’equip s’ha esforçat molt, la intensitat ha estat molt bona. Ens ho hem merescut.”

Borja: “S’han merescut el premi en tot moment. Tant de bo tinguéssim més jornades de lliga perquè ara estem a un nivell increïble. Els tres entrenadors estem molt orgullosos”

 

Entrevista a Juanito Tudela

Fa uns tres mesos en un entrenament es va posar la mà a la cama i es va notar algunes zones buides al seu quàdriceps. En aquell instant, malgrat no tenir cap mena de dolor, va decidir visitar-se a un ambulatori. Després d’un diagnòstic erroni, va venir un de més aproximat: unes ecografies a la mútua li van fer veure que patia un greu trencament al seu quàdriceps. De fet, fins a 3 trencaments, 3 lesions antigues de les quals ell no n’havia estat conscient. El fet de seguir jugant, sense dolor però amb la lesió present, ha anat propiciant que la trencadissa a dia d’avui presenti un diagnòstic gairebé insalvable. Si segueix jugant (a aquest nivell) podria tenir conseqüències més greus a llarg termini i ara el millor és deixar que el múscul es recuperi. És per aquest motiu que la recomanació inicial (però no única) és la d’apartar-se del futbol a aquests nivells.

 

Tot això ens ho explica un Juanito Tudela que afirma que té molt clar que “el primer és la salut. Simplement jugava a futbol per diversió. Em van dir que busqués un altre hobbie diferent i que no em perjudiqués aquesta lesió...”

Al mateix temps, malgrat dir que “està molt fastidiat”, també afirma que es sent “mol recolzat per molta gent”.

Des del club, no només amb aquesta entrevista, ja se li ha deixat ben clar al jugador que estarem en tot moment al seu costat i que si realment el futbol és la seva passió l’ajudarem a que mai deixi de banda aquest esport.

Durant l’entrevista intervindrien més protagonistes: el seu amic i company d’equip Eric Fernández, el seu també amic David Villa (Juv ‘A’) i el coordinador i entrenador del CEV Sergi González. De les paraules de Sergi destacar que el coordinador li enviava un missatge tot dient que “ell ha d’estar animat, ha de seguir fent rehabilitació” i que “pot viure el futbol també d’altres maneres”. Sergi González també afegia que “el Juanito es un tio que ha demostrat que com a company es un 10 perquè tot i estar lesionat segueix molt involucrat dins el grup. Ha de seguir mirant endavant”.

 

TORNA A ESCOLTAR LES ENTREVISTES!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode