FORA DE JOC 23 gener

24.01.2012 00:03

“ESTIC CONVENÇUT QUE ELS 2 JUVENILS MANTINDRAN CATEGORIA”

Al programa Fora de Joc d’aquesta setmana es va entrevistar a Sergi González, entrenador del Juvenil ‘A’ i coordinador del Centre Esportiu Vilassar. Amb ell es va parlar sobre l’actualitat del seu juvenil, fent especial incidència en el darrer partit a Sta. Coloma de Farners (3-1) i en la evolució de l’equip en els darrers mesos. A tot això se li va fer una pregunta força incòmode: ¿Què li diem a tots aquells que, mirant les classificacions, pensen que el dos juvenils no mantindran la categoria? Una pregunta a la que Sergi González no va dubtar en respondre ben alt i clar un: “ Per les trajectòries de tots dos equips, per com està ara el Juvenil ‘A’ i per com ve jugant el Juvenil ‘B’, estem convençuts que tots dos juvenils mantindran la categoria”.

INFANTIL ‘A’, CADET ‘A’ I ALEVINS ‘B-C’ PUGEN AL PODIUM

El Infantil ‘A’ segueix la seva espectacular trajectòria a la lliga després de vèncer al Premià de Dalt per 9 gols a 0. Aquesta victòria ens permet seguir l’estela del Vilassar de Mar, que està primer classificat però a només 1 punt.

El Cadet ‘A’ tornava a mostrar la seva millor cara a la segona part del seu partit davant el Cabrera, i després d’un mal primer temps aconseguia sentenciar amb tres gols de Buitrago (3-0). Cal destacar que aquest cap de setmana debutava Genís Mejías a la banqueta del Cadet ‘A’, un Genís que va atendre els micròfons del Fora de Joc per explicar que tant ell com l’equip “estan il·lusionats amb el repte” que tenen per davant, arribant a assegurar que aquest repte no és altre que el de “intentar guanyar tots els partits que queden d’aquí fins a final de temporada”. Així mateix també va explicar que “les sensacions després de la primera setmana de treball i després del partit són força bones”, encara que cal molt treball perquè els jugadors s’adaptin al nou entrenador.

Finalment qui també va tenir presència al pòdium del futbol base van ser els nostres Alevins B-C, també entrenats per Genís Mejías. Dos equips que aquest darrer cap setmana van reafirmar el seu bon treball amb bons resultats i una bona classificació (l’Aleví B va vèncer a La Salle de Premià per 5 gols a 1, un resultat que el deixa  3r a només 5 punts del primer classificat, l’Arenys; i l’Aleví C va guanyar per 1 gol a 12 al camp del SantVicentí, aquesta golejada ens deixa com a 5ens classificats). Bons resultats, bones classificacions i, en general, bon rendiment dels nostres alevins. Dos equips sobre els quals vam voler saber més de la mà, altre cop, de Genís Mejías. L’entrenador dels alevins, juntament amb l’Andreu Galceran i l’Oriol Martínez, pensa que el cos tècnic ha d’estar content amb la temporada dels dos Alevins, sobretot molt content amb la evolució dels seus jugadors d’un any per l’altre.

DEBUT D’ARTUR ROMERA A LA PORTERIA DEL PRIMER EQUIP

I un darrer apunt del programa del qual és necessari fer especial menció: és l’entrevista que se li fa a Artur Romera. El motiu de l’entrevista no és altre que el de saber quines sensacions té el jove porter vilassarenc després de viure el seu primer partit oficial amb el Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar. La seva bona actuació (porteria a zero) sumada a la seva humilitat fan de l’entrevista una peça de col·lecció. Aquesta és una entrevista a un jove porter que ja ens va donar moltes alegries en la etapa de juvenils i que ara, tot sembla indicar, ens les podria arribar a donar, ja, amb el Primer.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode