FORA DE JOC - 17 SETEMBRE 2012

18.09.2012 10:49

 'FORA DE JOC' INICIA LA SEVA TERCERA TEMPORADA AMB GRANS PROTAGONISTES

  • A partir d'ara tots els dilluns a les 19'30h a Ràdio Vilassar de Dalt
  • En el primer programa interessants entrevistes a Toni F.Corominas i Angel Mula
  • La prèvia del debut en lliga del Juvenil 'A' amb Cristian López i Javi Estevez
  • Entrevista en profunditat a l'entrenador de porters del CEV: Sergio Nieto
  • Jep Jimenez, Josep López i Santi Aparicio també aporten informació sobre aquesta pretemporada

Ja és una realitat: el programa FORA DE JOC ja torna a estar entre nosaltres. Tercera temporada iniciada i primers protagonistes que ja comencen a donar veu a tot el què li passa al club en aquests primers dies de la 12/13. En aquest programa gaudim de debutants de pes: s'estrenen en antena Angel Mula (jugador del Primer Equip), Cristian López (entrenador Juvenil 'A') i Javi Estevez (jugador del Juvenil 'A'), i finalment també Sergio Nieto (entrenador de porters).

En quan a la informació del Primer Equip seguim comptant amb la col·laboració del Miquel Vilamitjana per tal d'analitzar tot el què succeix amb l'equip de Toni F.Corominas. Precisament amb l'entrenador del Primer Equip tenim una entrevista força extensa en l'inici del programa. En aquesta entrevista Toni F.Corominas assegura estar "content amb el punt aconseguit a Sant Cugat", tot assegurant que ha vist millores en l'equip (en relació al partit davant el Mollet). A tot això també afirma que l'experiència en Copa Catalunya "ens ha donat molt bona imatge però ens ha perjudicat a posteriori perquè l'equip no ha tornat a competir des de llavors", malgrat això el mister també assegura que en aquest darrer partit davant el SantCu "l'equip ja ha tocat de peus a terra" i ja ha començat a millorar.

En aquest sentit Corominas també deixa anar un missatge a tota la família del CEV: "Cal canviar el xip, aquest any no juguem contra els equips de la temporada anterior. Al davant tenim rivals molt forts, amb grans pressupostos, que tenen jugadors de molta qualitat i que també volen tenir la pilota. Tenim un equip que pot competir bé a la Primera Catalana, però abans cal que tots ens adaptem a aquesta nova categoria".

Pel que fa a Angel Mula i la seva entrevista cal destacar que el jugador ressalta que la seva adaptació al grup ha estat molt bona i que poc a poc podrà anar aportant moltes més coses a l'equip. Recordem que Mula passarà als anals de la història del club gràcies al seu primer gol en lliga: va ser el primer gol a la Primera Catalana del Centre Esportiu Vilassar. En referència a aquesta anècdota l'ex-Turó Peira assegura que "va ser molt maco començar marcant, de fet també era el meu primer gol a la Primera Catalana. Però malgrat això, el regust d'aquest moment històric va ser amarg perquè al final l'equip va perdre".

A tot això Angel Mula deixa clar que està molt il·lusionat amb aquesta nova experiència al CEV i que està content i feliç d'haver pres la decisió de fitxar per aquest club. Si Mula s'ha de quedar amb alguna cosa del què ha viscut fins ara com a verd i blanc, aquesta cosa no pot ser una altra que "el carinyo" amb el què l'han acollit al vestuari.

En el futbol base comencem forts: entrevistant a Josep López, un adicte al programa i un fixe en el guió del FORA DE JOC. Ell ens explica la darrera hora del club en quan a futbol base: tema inscripcions, tema fitxes, tema inici lligues i finalment ens parla al voltant de la presentació d'equips (el vespre del divendres 28 de setembre) i al voltant també de les sensacions que li transmet aquest nou curs.

El Juvenil 'A' debuta aquest proper diumenge en lliga: ho farà al camp de la UE Vilassar de Mar (17'00h). Per parlar sobre aquest debut entrevistem a dues peces importants del juvenil: el seu entrenador, Cristian López, i un dels jugadors "veterans", Javi Estévez.

Tots dos parlen molt bé sobre la pretemporada realitzada i asseguren tenir moltíssimes ganes d'afrontar aquest primer partit de competició. En quan a objectius, curiós: tots dos coincideixen al afirmar que els objectius han de ser setmanals, i les setmanes ja ens posaran on ens hagin de posar.

Per fer un tastet de la resta del futbol base també entrevistem a un dels fixes del FORA DE JOC: Jep Jimenez ens parla del seu Juvenil B i dels Alevins C-D. Més endavant ja deixa clar que assistirà als estudis per parlar de tots els seus equips, que no són pocs:  Primer Equip, Juvenil B, Alevins C-D i Escoleta. Amb ell una vegada al mes farem un analisi global de gairebé totes les categories del club (veurems si és capaç...).

Un dels millors moments del programa el vivim de la mà de Sergio Nieto: interessant entrevista en profunditat a l'entrenador i màxim responsable dels entrenaments específicis de porters del CEV. Amb ell parlem durant uns 10-12 minuts al voltant de la importància de la figura del porter i de la importància que té treballar i pulir aquesta posició a través dels entrenaments específics.

Per tancar el programa Santi Aparicio (responsable de l'area de MKT i Comunicació del club) ens fa arribar la darrera hora en quan a novetats del club a nivell de comunicació: novetats al web, novetats al twitter, novetats en la forma d'arribar als pares, etc.

SEGUIU AQUEST ENLLAÇ PER ESCOLTAR EL PROGRAMA

(Demanem disculpes pels problemes tècnics que pateix la gravació: hi ha uns 5 petits fragments - d'uns 10 segons cadascun- en què l'audio no se sent bé; en pocs segons torna a escoltar-se correctament. Aquest és un problema estrictament de gravació de Radio Vilassar de Dalt i només s'ha donat durant les entrevistes telefòniques).

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode