Fitxatges del Primer Equip

22.06.2012 13:36

FITXATGES DE PRIMERA!

  • Reforços per la temporada vinent: Angel Mula (Turó Peira), Cristian Martín i Sergi Maymi (Mataró) i  Jose Luis Casillas (Cerdanyola Vallés)
  • Jose Muñoz i Raul González Mansilla, juvenils del CEV, també s'incorporen al Primer Equip

El cos tècnic del Primer Equip ja ha donat per tancada la temporada 2011-2012 i ho ha fet obrint de totes totes el següent curs. En aquests darrers dies, després de superar al Sant Joan Montcada en Copa Catalunya, Toni F. Corominas ha acabat de confeccionar la plantilla amb la que, pressumiblement, iniciarà la pretemporada el dia 30 de juliol. Amb tot el planning de pretemporada dissenyat (fins i tot les rutines més favorables per a jugadors durant aquestes vacanes) només calia acabar de confeccionar la plantilla que defensarà els colors verd i blanc a la exigent Primera Catalana. En aquest sentit el cos tècnic seguirà confiant en un alt percentatge dels jugadors que han aconseguit la gesta de pujar de categoria. I és que, malgrat el salt de categoria, tant sols hi hauràn 6 baixes: Rafa, Sultan, Vives, Cusidó, Bengue i Juan García.

Unes baixes compensades per unes altes de moltes garanties. D'entre els fitxatges destaca la presència d'Angel Mula, l'extrem i jugador "determinant" del Turó de la Peira; possiblement el màxim rival per ascendir a Primera Catalana que ha tingut el Centre Esportiu Vilassar en aquesta temporada. L'arribada de Mula ve acompanyada d'un altre gran jugador procedent, en aquest cas, del Cerdanyola del Vallés: Jose Luis Casillas, un extrem esquerrà que desprén grans detalls de qualitat en cadascuna de les seves accions atacants. A aquests dos grans jugadors s'hi afegiran també dos joves promeses maresmenques que, fins a dia d'avui, estaven jugant al CE.Mataró: parlem de Sergi Maymi i Cristian Martín.

Finalment el cos tècnic també comptarà amb la presència en plantilla de dos juvenils que han disputat aquest any la lliga de Preferent amb el Juvenil 'A' entrenat per Sergi González: aquests dos juvenils són Jose Muñoz (esquerra) i Raul González Mansilla (dreta).

En principi aquests 6 jugadors seran les cares noves del Primer Equip en aquesta inèdita aventura a la Primera Catalana. Malgrat això, encara no està tancada la plantilla i sempre podria patir modificacions durant l'esdevenir de l'estiu i la pretemporada.

Podeu consultar la resta del mercat de Primera Catalana al blog del Sergi Vargas.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode