FC CERDANYOLA 2 - 2 CEVILASSAR

29.04.2013 15:51

BON PARTIT, BONA IMATGE I BON PUNTET A CASA EL LÍDER

• El CEV aconsegueix empatar després d’arribar a perdre 2-0.
  • Els de Toni F.Corominas van dominar i van poder, fins i tot, guanyar al complicat camp del Cerdanyola.
  • Albert Hospital i Juan Pedro van ser els autors dels gols maresmencs.

El Vilassar va treure un punt més que merescut al Municipal de la Bòbila de Cerdanyola del Vallès, líder de la categoria.

Un líder que no va demostrar-ho al camp, més aviat al contrari. Els vallesans van treure rendiment d’una centrada que es va anar tancant fins entrar pel segon pal de la porteria defensada per Sergio Cano. Encara no arribàvem al 10 de la primera part i els locals, mitjançant una centrada enverinada de Lalo, ja s’avançaven en el marcador (1-0, min9). Els nostres, però, van continuar amb la mateixa idea de joc de sempre, portant la iniciativa, circulant ràpid i arribant a zones de finalització en múltiples ocasions.

Una de les jugades més destacades del partit per part dels nostres, construïda amb molta paciència des de darrere, la culminà Hospital fora per molt poc arrel d’una centrada des de banda dreta que Cristóbal pentina i Hospital de volea la creua. Tot i així, Albert tindria el seu premi a la constància i el treball més endavant.

Al minut 36 però, el  jugador local Jose Antonio feia pujar al marcador local el segon gol del Cerdanyola: un cop més després d’una passada a l’esquena de la defensa que controla dins l’àrea i finalitza amb molta sang freda al pal esquerre de la porteria vilassarenca (2-0, min36). Un resultat injust vist el joc proposat pels dos equips, i és que els locals no es van aproximar de cap altre manera que a base de jugades a pilota aturada o xuts llunyans a porteria sense perill.

Dos minuts més tard però, el Vilassar aconseguiria escurçar distàncies per mitjà d’una gran centrada d’Edu Camps que Hospital remataria de forma brillant al fons de la xarxa (2-1, min 38). Un gol que, certament, donava vida als de Toni F. Corominas minuts abans de marxar als vestidors.

La insistència té premi al final de la 2a part

A la segona part el Vilassar va seguir dominant el partit i portant el ritme de l’encontre davant un Cerdanyola que esperava al seu camp amb vuit homes per darrere la pilota i amb una idea ofensiva molt tímida d’intentar sortir al contraatac en alguna que altra acció aïllada. Malgrat les dificultats generades per les petites dimensions del camp i la rapidesa de la gespa (per la constant pluja) els maresmencs van seguir circulant la pilota amb un nivell molt bo.

Fruït d’aquest domini arribaríem a tenir múltiples arribades a l’àrea contrària per ambdues bandes: per mitjà de Chino, per l’esquerra, i Mendo, per la dreta. Juan Pedro va tenir una oportunitat molt clara dins l’àrea que el central local li va treure en l’última instància, en el què bé podria haver estat l’empat maresmenc.

Més endavant, els de Toni F. Corominas van modificar el seu sistema de joc jugant amb tres defenses, i aquesta aposta de risc va acabar obtenint el premi desitjat: Mendo arribava a línia de fons i centrava una pilota dins l’àrea que acabaria sent rematada per Juan Pedro cap al fons de la porteria (2-2, min 75). Empat buscat i merescut pels nostres després de l’exhibició de futbol donada al camp del líder de la categoria.

Fruit del gol els locals van pressionar molt més la sortida de pilota dels nostres que tot i així van tenir l’oportunitat de marcar el tercer gol: de fet, una pilota al pal d’Albert Hospital, superant la sortida del porter local, va ser l’únic que va impedir que ahir els vilassarencs no s’emportessin tres punts d’or de casa el líder.

En els últims instants de partit els locals van tenir alguna ocasió clara però la defensa maresmenca es va mostrar sòlida i va saber aguantar els últims atacs vallesans, fet que va permetre als nostres sumar un punt molt important en un camp on no és gens fàcil treure punts.

Crònica i fotografies: Pere Bascú.

PROPER PARTIT: CEVILASSAR - CD MASNOU (diumenge 5 de maig, Mpal Vallmorena, 12'00h)

ACCEDIR A LA FITXA TÈCNICA DEL PARTIT:  CERDANYOLA 2-2 CEVILASSAR