Exitosa Presentació Equips CEV 2011

13.10.2011 09:45

LA PRESENTACIÓ D'UN ABANS I UN DESPRÉS

Per primera vegada en la història el CEV presenta una família que supera els 350 jugadors

Diuen que la feina ben feta en moltes ocasions acaba tenint la seva recompensa i sembla ser que el treball realitzat des de tots els estaments de l'entitat, així com la bona resposta de tots vosaltres, comença a tenir premi: el primer de tots van ser les sensacions al finalitzar la temporada passada; el segon premi ja el tenim aquí: la imatge d'ahir, a la presentació. Diuen que a vegades una imatge val més que mil paraules i certament, sobretot pels qui hem viscut l'entitat des de fa tants anys, es fa difícil poder descriure la fotografia que tenim a dalt.

Els canvis duts a terme en els darrers anys i la benvinguda a una nova coordinació esportiva en la temporada anterior han fet que la dinàmica del Centre Esportiu Vilassar hagi canviat per complet. L'entitat ha passat a tenir, d'un any per l'altre, el doble de jugadors, entrenadors i, com no, equips. Aquest increment de volum de jugadors ha suposat un lógic augment de feina i una reorganització de totes les nostres categories. Acollir tot aquest nombre de protagonistes al club ha fet que s'hagi multiplicat l'activitat al Municipal de Vallmorena, amb els conseqüents mals de cap per tal de fer anar sobre rodes totes aquestes activitats (entrenaments, partits, actes del club, etc.). Però de ben segur que tot el treball que suposa gestionar un club que ha crescut tant s'està veient recompensat amb dies com els d'ahir; un dia en què tota la família del Centre Esportiu Vilassar, els de sempre i els benvinguts aquesta temporada, va viure un dels dies més especials de l'any: la diada en què ens trobem tots i ens coneixem els uns els altres (des del Primer Equip fins als nens de l'Escola).

La jornada en sí va transcórrer amb total normalitat. Els assistents a l'acte van començar a arribar a dos quarts de 10 del matí i en poc temps es va anar omplint de gom a gom l'estadi. A tothom li esperava un bon esmorzar i una gran desfilada d'equips.

Amb la música ben alta i un circuit preparat a consciència, tots els nostres conjunts van arrencar a desfilar des dels dos extrems del Municipal de Vallmorena. Els primers aplaudiments se'ls va emportar el nostre Juvenil 'A', que milita per primera vegada en la història del CEV en la categoria de Preferent Juvenil. A continuació la resta d'equips de futbol 11: Juvenil 'B', Cadets, Infantils. Pel que fa als equips de futbol7 cal comentar que van saltar al terreny de joc conduint una pilota tots ells, una imatge, si més no, força original. A mida que s'anava omplint el mig del terreny de joc es conformava una imatge realment espectacular. Els darrers protagonistes de la desfilada serien unes barreges entre el Primer Equip, Vilassar B i els nostres més petits representants del futbol base: l'escola del CEV.

Una vegada feta la desfilada es va procedir als parlaments. Josep López (coordinació CEV), Carles Povedano (President del CEV; que no estaba present per motius professionals però que va deixar un text perquè fos llegit pel seu company de directiva Josep Lluís Petit/ veure vídeo) i Xavier Godás (Alcalde de Vilassar de Dalt- veure imatge/veure vídeo) van gaudir d'uns segons per dirigir-se a tots els  assistents i agraïr la confiança que tots ells han dipositat en l'entitat esportiva del poble.

Per acabar, mentre uns s'anaven fent les fotografies d'equip (incloses les familiars, les quals podeu descarregar en el següent enllaç) d'altres restaven al camp de futbol 11 realitzant activitats dinàmiques tals com rondos o partidets.

Des del Centre Esportiu Vilassar volem agraïr l'assistència de tots vosaltres el passat 12 d'octubre al Municipal de Vallmorena; gràcies per compartir un dia tant important per la nostra entitat i, sobretot, gràcies per la confiança depositada en la nostra feina. Tant de bo seguim treballant en la mateixa (o millor) línia de la darrera temporada, perquè si ho aconseguim seguirem passant grans moments els uns al costat dels altres.

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode