Esportiu Sant Ignasi 0 - 3 CEVILASSAR

12.04.2011 11:07

PERFECTA ADAPTACIÓ, VICTÒRIA PERFECTA

El CEVilassar s'adapta a les reduïdes mides del camp i guanya tres punts vitals abans de la final davant el Llefià

El partit al camp del Sant Ignasi era una nova prova de foc pel nostre Primer Equip. Després d'aconseguir agafar distància en vers al segon classificat no podíem fallar a la següent jornada per tornar a donar aire als nostres inmediats perseguidors (Martinenc i Llefià). I no només era una prova de foc per la importància del partit sinó que per la dificultat d'executar-lo. Un camp de mides molt reduïdes (lluny, molt lluny de les mides reglamentàries) havia obligat al cos tècnic a plantejar una setmana d'entrenaments i xerrades encarades a preparar un estil de joc ben diferent al què estem acostumats. I com ja va passar a casa del Carmel (amb un camp també exageradament petit) els nostres es van saber adaptar a la perfecció i van tornar a demostrar que si són líders és per alguna cosa.

Els gols del partit van venir gràcies a un gran remat de cap de Sultán a la sortida d'un corner. Per la seva banda, Cata continua en ratxa golejadora i va marcar el 0-2 aprofitant el rebuig del porter i, finalment, Xavi de Frías va fer el 0-3 a la sortida d'un còrner, passi ras de Vives a la frontal i Frias col·loca la pilota al segon pal.

Aquest equip va dominar les segones jugades, el ritme del partit i .... notícia important, va dominar el joc aeri en tot moment. També cal dir que Pagan va veure la 5ª groga, i que per molèsties físiques i lesions només tenim un defensa disponible per aquesta setmana. De totes maneres, esperem recuperar efectius durant aquests dies per poder fer front el proper partit (CEVILASSAR - UNIF LLEFIÀ)