ESPLAI ESTIU 2012

03.05.2012 20:18

JA EL TORNEM A TENIR AQUÍ: ESPLAI ESTIU 2012!!!!!

  • La millor combinació entre formació i diversió
  • Gaudeix cada dia de sessions de tallers, jocs i Illa Fantasia
  • Del 25 de juny al 3 d'agost - Inscripcions obertes - Places limitades
  • L'any passat es van apuntar més de 200 nens i nenes? T'apuntes tú aquest any? 

Novament s'apropa l'estiu i a aquest li acompanyen les vacances! Durant les llargues vacances d'estiu tothom acostuma a fer coses diferents de les què es fan durant tot l'any: sortides, excursions, viatges, descans, activitats extraescolars extraordinàries... Doncs bé, aquí al Centre Esportiu Vilassar us oferim una de les millors maneres de viure aquestes vacances: l’ESPLAI ESTIU 2012!! Un campus en què hi predominen dues paraules: LLEURE i ILLA FANTASIA.

Durant part del mes de juny, tot el mes de juliol, i una miqueta del d'agost; tots els nens i nenes als què us agradi aquesta combinació d'esbarjo i parc d'atraccions aquàtic podreu gaudir d'un dels millors estius de les vostres vides! Amb monitors qualificats es duen a terme fins a tres sessions diàries de tallers, jocs i activitats diverses (consultar horari).

Aquestes sessions, sempre formatives, divertides i entretingudes, tenen la recompensa diària de visitar el parc aquàtic de la Illa Fantasia. I és que cada dia, un cop finalitzada la 2a sessió d’Esplai, ens passa a recollir un autobús que ens porta al paradís de les piscines.

Cal apuntar que durant les visites a La Illa Fantasia la principal premisa del Campus és vetllar per la seguretat i control de tots els grups de nens a través dels entrenadors i els monitors. Fins i tot amb ratios de vigilància força importants en franges com les dels 5 a 8 anys (amb 1 monitor cada 5 nens). L'experiència dels dos darrers anys ha estat del tot positiva i l'experiència "Illa Fantasia" només es pot resumir amb imatges com aquesta: somriues.El Campus s’inicia el 25 de juny i finalitza el 3 d’agost. En el díptic que teniu a continuació, i que podeu passar a recollir a les oficines del club, podreu veure que al entregar el full d’inscripció també s’han de senyalitzar el número de setmanes a les quals s’inscriurà el nen/a i a més també és necessari especificar en quines de les setmanes hi serà present.

Dades importants a tenir en compte:

*El Campus Estiu et regalarà 3 samarretes i 2 pantalons!

*Servei de menjador: el preu és de 8’5 € (és opcional – es dina en Restaurant)

*Descompte: Estalvia’t un 10% sobre el preu inicial si t’inscrius abans del 8 de juny.

* Pagament: Per reservar plaça cal fer efectiu el pagament del 50% . L’altre 50% s’ha de pagar abans d’iniciar el Campus

*Ampliacions de l’horari inicial: s’aplicarà un 10% de recàrrega en la diferència.

*Reunió informativa: dijous 21 de juny a les 20’00h (Camp de Futbol)

*Edats: de 3 anys a 12 anys.

*Places limitades per grups i setmanes!

*Al setembre torna l'ESPLAI ESTIU! Informa't!

 

PREUS ESPLAI ESTIU 2012

 

L'ALTRA OPCIÓ ÉS CAMPUS ESTIU 2012!

Si lo teu no acaba de ser els esplais o casals d’estiu i et convenç més el futbol aquesta és la teva opció! Dins el Campus Estiu 2012 es realitzaran infinitat de sessions d’entrenament dirigides per entrenadors qualificats que faran d’aquest estiu unes vacances divertides però alhora molt profitoses: ja que el nivell de millora futbolística dels nens i nenes és molt elevat durant les 6 setmanes que dura el Campus. Accedir a Informació i díptic Campus Estiu 2012.

 

DÍPTICS ESPLAI ESTIU 2012

 

(podeu descarregar les imatges clicant a sobre amb el botó de la dreta del ratolí i prement "guardar imatge")

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode