ENTREVISTA RUBEN SALVADOR

31.10.2012 10:20

“TINC MOLTES GANES DE TORNAR A AJUDAR A AQUEST EQUIPÀS”

  • Ruben Salvador torna a jugar després de 6 setmanes de baixa
  • El veterà i experimentat defensa posa “la mà al foc” assegurant que l’equip sortirà endavant
  • “Tenim les ganes, la il·lusió i l’estil de joc  adients i els resultats arribaran en res”

 

“Vaig notar sensacions molt bones, encara no he acabat d’entrar al grup i m’haig de posar a to, però les sensacions van ser bones”. Així va descriure Rubén Salvador el seu retorn als terrenys de joc després d’un mes i mig sense poder jugar.  En declaracions al programa Fora de Joc, el defensa verd i blanc no només va parlar del seu retorn als terrenys de joc sinó que també va voler tenir paraules de tranquil·litat i missatges d’optimisme cap al soci i l’afeccionat del CEVilassar. Unes declaracions d’un jugador ja veterà i amb molts quilometres de qualitat en el seu haver: havent passat per categories importants en clubs com Granollers, Premià de Mar, Masnou o Europa. Així doncs, unes paraules a tenir molt en compte.

 

Ja està a disposició del mister

 Amb un trencament de 4 centímetres al soli del seu bessó, Rubén ha seguit un tractament molt específic durant aquest temps en el qual no ha pogut jugar amb la resta de  companys. Va intentar tornar a jugar a mig camí i va tornar a recaure... Però el bon treball del fisioterapeuta, el tractament que ell ha volgut també seguir a través d’un centre especialitzat exterior al club, i la pròpia voluntat del jugador han ajudat moltíssim a què Rubén Salvador pugui afirmar que ja està “a disposició del míster”. Una voluntat de voler-se recuperar quan abans millor que entre tots ha fet que a dia d’avui el jugador ja estigui preparat per tenir minuts.

El passat diumenge, contrapronòstic, ja va gaudir de forces minuts en el desplaçament a Montcada i Reixach, on hi va jugar tota la segona part. El jugador creu que encara que no està al 100% físicament però que sí que ho està mentalment: “tinc molta il·lusió de tornar a jugar, ja estic preparat i tinc moltes ganes de poder tornar a ajudar al què jo considero que és un ‘equipàs’ ”.

 

La situació de l'equip

El defensa maresmenc afirma que el Primer Equip del CEV “és un autèntic equipàs, perquè s’ha de tenir molt de valor per mantenir un estil de joc pesi els resultats”. Al mateix temps afegeix que l’equip està “content” i que saben que tenen “encara un any per davant” i que ni molt menys estan “nerviosos” per la situació en la que es troba l’equip. Segons Rubén Salvador la plantilla “està treballant molt bé, amb molta il·lusió, amb moltes ganes i força, i sobretot està molt unida”. El mateix jugador compara la feina i la família amb el funcionament i engranatge d’un equip de futbol, tot dient que “si cadascuna de les parts fa el què li pertoca tot anirà bé”. Rubén Salvador també va voler deixar clar que “el soci i l’afeccionat no ha de patir perquè la plantilla està entregada” i que ell mateix posa “la mà al foc”  perquè tot això sortirà endavant; el jugador demana “paciència” perquè “és una categoria nova pel club i per molts jugadors” però que “si es té paciència i les coses es fan ben fetes en res arribaran els resultats”.

En quan al darrer partit, la derrota a Montcada, el defensa verd i blanc va afirmar que “no hi ha excuses, que només guanya el partit qui hi posa més intensitat i més ganes” i que nosaltres no vam tenir el millor partit ni en aquest sentit ni en el de “trobar el nostre estil de joc”.

 

El propers compromisos

Pel que fa als propers partits del CEV, Avià (fora) i St. Quirze (casa), Ruben Salvador va sentenciar que “aquesta és la setmana” i que de la classificació no es poden extreure molts anàlisis: tot assegurant que ni Avià serà impossible (perquè estant a dalt) ni St.Quirze serà més fàcil (perquè estan abaix). Segons Salvador, “encara queden moltíssims partits per disputar-se i encara estem a temps de sumar molt”; i "aquesta setmana ha de servir per seguir sumant".

 

La lesió de Vicente

Per últim, en relació a la lesió de Vicente, Ruben Salvador va dir que “la plantilla òbviament està trista i afectada perquè ja es va veure al camp que es tractava d’una lesió greu”. Però al mateix temps, i comparant-se amb el seu temps de baixa, va afirmar que “si un no està per ajudar dins el camp ha d’estar per ajudar des de fora”.

I en aquest sentit va afirmar que ell va intentar ajudar a l’equip des de fora i "ara li toca el torn a un Vicente que ara està lesionat, però un Vicente que  estarà aquí amb nosaltres, ja ho notareu”. Un exemple d'aquesta presència de Ruben Salvador mentre estava lesionat la teniu en aquesta imatge: en què Fran Fuentes li dedica el gol davant el Peralada.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode