Entrevista a Marc Delgado (Benjamí ‘A’)

18.09.2015 00:01

M.DELGADO: “ARRIBEM BÉ AL DEBUT, PERÒ HEM D'ACABAR 

D'ADAPTAR-NOS A UNA CATEGORIA ON NINGÚ REGALA RES" 

  • Entrevistem a l’entrenador del Benjamí ‘A’ abans del debut en lliga d’aquest proper dissabte a Vallmorena
  • El nostres petits debuten en competició rebent la visita del Mollet a les 11’30h del matí
  • Serà el primer partit del CEVilassar  a la categoria de Preferent Benjamí

 

El Centre Esportiu Vilassar viurà aquest dissabte un gran moment: el primer partit de lliga a la categoria de Preferent Benjamí. I serà dissabte a les 11’30h i al Municipal de Vallomrena. Serà llavors quan el Benjamí ‘A’, a les ordres de Marc Delgado, rebrà la visita del CF Mollet. Abans d’aquest esperat moment, abans d’aquest moment “històric”, hem volgut saber de primera mà quines són les sensacions a la banqueta del Benjamí ‘A’ a poques hores del debut.

 

Us deixem aquí les tres preguntes claus i les tres respostes que ens ha donat Marc Delgado, qui estarà al front del cos tècnic que dirigirà el Benjamí ‘A’ en aquesta categoria de Preferent Benjamins (grup 2 > veure equips i primera jornada).

 

 

ENTREVISTA A MARC DELGADO

 

Com valores la pretemporada del teu Benjamí ‘A’?

Valoro la pretemporada de manera positiva, vam començar amb un grup de jugadors i hem aconseguit formar un equip, tot i que encara queda molta feina per fer. Exceptuant el partit contra la Damm (que sabent de la seva superioritat vam aprofitar per treballar a nivell defensiu), hem estat molt bé amb pilota durant els altres partits, sent dominadors dels partits en bastants trams, i on potser ens ha mancat finalitzar les jugades per obtenir millors resultats. El que sí que és cert és que hem d'acabar d'adaptar-nos el més ràpid possible a la intensitat, solidesa defensiva i la “picardia” que tenen els jugadors en aquesta categoria, ja que ningú regala res, i quan comets algun error normalment el contrari ho aprofita per la qualitat dels seus jugadors.

Imatge del partit de pretemporada del Benjamí 'A' davant de la Damm

 

Quin equip ens trobarem al davant en el dia del debut? Com és el Mollet?

Vam tenir la oportunitat d'anar a veure algun partit del Mollet aquesta pretemporada i és un equip amb molt bon tracte de pilota, amb un mig del camp de molt talent i amb jugadors petits i habilidosos al davant. Qui vingui a Vallmorena veurà un gran partit de futbol de nens de 8-9 anys.

 

 

Com et planteges aquest gran repte del “debut a Preferent Benjamins”? Què podem esperar d’aquest equip? Què serà clau per aconseguir els objectius?

Com a entrenador és un privilegi defensar aquesta categoria i intentaré tornar la confiança mostrada amb treball i esforç. Les sensacions que tinc a dia d'avui són il·lusió, motivació i la tranquil·litat de saber que estem treballant bé i que estem en una bona línia.

Imatge d'un partit de pretemporada amb els tres integrants del cos tècnic: Marc Delgado, David López i Àlex Sotillo

 

Òbviament l'objectiu és salvar la categoria, però no ens hem d'oblidar que al final són nens de 8-9 anys i que hi han altres objectius molt importants com gaudir del futbol, aprendre i formar jugadors pel futur, i com a conseqüència competir millor cada dia. Hem vist molt rivals i si estem al nivell que crec que podem estar, estic segur que podrem gaudir de la Preferent més anys a Vilassar de Dalt, sinó no hagués assumit el repte. La clau per aconseguir-ho serà el treball, la il·lusió i la paciència.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode