Entrevista a Lluís i Joan Rodon

19.12.2013 16:58

LES MILLORS FRASES D’UN DERBI EN FAMÍLIA

  • Els filials del CEVilassar i CE Cabrils s’enfronten aquest dissabte a Vallmorena (18h)
  • Un partit en el què es veuran les cares tots dos germans
  • Aquí us deixem les millors frases de l’entrevista al Lluís i al Joan
  • El derbi ja ha començat a jugar-se a les xarxes socials! Pronostica el teu resultat amb la #porraderbi!
 

 

Redacció - Aquest dissabte a les 18’00h els Filials del  CE Vilassar i el CE Cabrils es veuran les cares al Mpal de Vallmorena. Com a prèvia a aquest derbi entre pobles veïns al programa de ràdio Fora de Joc es va entrevistar a dos dels grans protagonistes d’aquest partit: els germans Rodon. I és que aquest dissabte serà molt especial per tots dos: l’un s’enfrontarà a l’altre. El Joan amb els colors del Cabrils, el Lluís amb els del Vilassar.

Aquí us deixem amb l’enllaç a l’entrevista que li va realitzar el presentador del programa Fora de Joc, David Casany. Una entrevista realitzada a la mateixa casa de tots dos germans i que va finalitzar amb una petita sessió fotogràfica per immortalitzar el moment.

ESCOLTA L’ENTREVISTA! (o escolta el programa sencer)

 

EL DERBI A LES XARXES SOCIALS, amb #porraderbi inclosa!

A tot això obrim a dia d’avui i fins al mateix dia del partit la prèvia del derbi a les xarxes socials. Durant aquests dos dies previs (dijous i divendres) i també durant el mateix dissabte podreu interactuar amb dos hashtags: #derbifilials i #porraderbi. En aquest darrer cas, esperem els vostres pronòstics tant a Twitter com a Facebook!

Quan comenci el partit, tot just després de la retransmissió del CE Farners – CE Vilassar (16’00h), al mateix canal @cev_endirecte podreu seguir el derbi a través de l’etiqueta #cevilassarVScecabrils a partir de les 18’00h.

 

I finalment aquí també us adjuntem un recull de les millors frases que ens va deixar l’entrevista! No tenen desperdici!

Joan: "Estàvem neguitosos per saber si estàvem a la mateix lliga... Al final va ser així i va ser increïble! Sabem que serà especial... I més abans de Nadal"

Lluís: “Jo intento reservar-me i parlar al camp, ell va parlant a casa i va fent bromes.."

Lluís: “Els nostres pares animaran als dos, tot i que espero que vagin amb el Vilassar”

Joan: “És el primer cop que coincidim en un terreny de joc, per això serà tant especial”

Joan: “Estic intentant que vingui tothom a omplir la grada i animar al Cabrils, necessitem els punts”

Lluís: “És un derbi i sempre s’intenta portar a quanta més gent millor... Ja porto dues setmanes fent propaganda...!”

Joan: “Al Cabrils la temporada va començar contra els equips fluixos i quan van venir els forts vam encaixar resultats dolents... Ara, però, estem amb confiança perquè venim de dos bons resultats”

Lluís: “Vam tenir 30 minuts molt dolents aquesta setmana però veníem de tres grans partits, d’entre ells un en què vam guanyar al líder. Hem de tornar a repetir un partit com aquell en el derbi...”

Joan: “Aquest partit és determinant per saber si uns estarem a dalt o a baix... Més que res per la zona en la què estem de la taula”

 

El derbi perfecte com seria?

Joan: “Quan més gols millor. Firmo la victòria perquè sé que el Vilassar té un molt bon equip. Un 1-4 o 1-5 ja em va bé (RIU) i amb gol del meu germà per quedar bé... I si puc marcar jo també de conya...”

 

Lluís:  “Principalment el què desitjo és guanyar els tres punts. Sí que és veritat que juguem germà contra germà però el primer és l’equip i guanyar el partit. Està clar que quan més diferència de gols hi hagi entre un equip i l’altre millor: un 5 a 1 estaria bé, amb gol del Joan... I un gol meu tampoc estaria malament. Però ja dic que principalment anirem a pels 3 punts”

 

 

Baixes sensibles

Tots dos equips arribaran a aquest partit amb baixes importants en els seus equips: pel Cabrils Cuende i pel CEVilassar els dos Xavis: Cusidó i Tierz. En el cas de Cuende i Cusidó: tots dos sancionats al veure la targeta vermella en els darrers encontres de lliga. Pel que fa a Xavi Tierz encara pendents de les proves mèdiques, possiblement estigui un temps allunyat del terreny de joc al lesionar-se del seu genoll dret en el encontre davant la Mataronesa.

 

MÉS INFO:

COMPARACIÓ DELS DOS EQUIPS

CLASSIFICACIÓ 4CAT6

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode