Entrevista a Juan Martínez (Assemblea Socis '14)

22.02.2014 00:31

JUAN MARTÍNEZ: "UN ÈXIT HAGUÉS ESTAT 

SER 400 A L'ASSEMBLEA”

  • Fa una setmana es celebrava l’Assemblea General de Socis
  • Unes 70 persones presenciaven l’acte al Mpal de Vallmorena
  • Juan Martínez (Àrea Social i de Comunicació), entrevistat al Fora de Joc
  • JM: “El nostre esperit és que el club sigui autosostenible”

 

David Casany - El passat divendres 14 de febrer al Municipal de Vallmorena es celebrava l’Assemblea de Socis del Centre Esportiu Vilassar. A una setmana vista ja, aprofitem per fer marxa enrere i donar un cop d’ull al què va passar en aquella Assemblea. I per fer aquest repàs el què fem és recuperar l’entrevista realitzada al Fora de Joc a Juan Martínez, directiu del CEV i màxim responsable de les àrees Socials i de Comunicació de l’entitat.

 

La feina que hi ha darrera d’una Assemblea

Un PowerPoint per acompanyar el discurs i un discurs ben estructurat a través d’un ordre del dia.  Part de la directiva i part de la coordinació esportiva i al davant tots els socis presents en l’acte. Al  darrera de tot plegat “hi ha molta preparació perquè l’Assemblea es un esdeveniment únic a l’any, és on tenim la oportunitat de explicar als socis (al tradicional i al soci pare) i allà podem transmetre els missatges que considerem rellevants tant d’aquesta temporada com de la vinent”.

 

Una setantena de socis i sòcies

“Jo estic força satisfet amb la gent que va anar. A les 19’55h hi havia poca gent i després ja es va omplir la sala, potser unes aproximadament 70 persones. Una de les assemblees més multitudinàries... Més que la de la Massa”.

“Vull llençar un missatge de  cara a l’any vinent: el objectiu de l’Assemblea és interactuar entre tots i per això és molt important la presència dels socis, de tots els pares i mares del club... I un èxit hagués estat tenir a 400 persones allà.”

“Tensió en cap moment, les preguntes totes van anar encaminades en un to molt correcte en tot moment. El president va explicar tot amb un discurs molt sustentat. La part econòmica i esportiva va ser molt ben explicada i l’atenció per part dels socis va ser molt correcte.”

 

 

La part econòmica: “La temporada anterior va ser molt dura”

“Va sortir un dèficit molt important que ens va portar a prendre decisions no agradables com les de reducció de pressupost del primer equip. El nostre esperit és que el club sigui autosostenible. Per exemple no podem estar per pagar depèn quins sous.”

 

Contents amb la vessant esportiva

“Des de l’àrea de Coordinació Esportiva es van  tornar a explicar els pilars des dels quals s’ha anat i s’està construint el club des del punt de vista purament esportiu, i la veritat és que va ser una gran presentació que ens va mostrar, de nou, com ha anat creixent l’entitat.”

 

Dos esdeveniments exemplars

Des del club s’estan fent molts esforços per intentar trobar ingressos per sponsors, tanques, col·laboracions, actes diversos, iniciatives socials... “És el cas del Torneig Illa Fantasia o la Festa Solidària Futbol del Maresme. En quan a aquests dos esdeveniments estem molt il·lusionats, estem intentant tancar la presència del voltant de 100 equips per 3 dies. Una xifra que es diu molt aviat però que té molta feina al darrera per part de la coordinació: tancant equips i gestionant un funcionament correcte del torneig perquè res falli davant de tanta afluència). I pel que fa a la Festa a la Illa Fantasia... només esperem que no plogui!”

 

S’han de tenir en compte als socis...

"Avui estem nosaltres, a la propera junta potser ja no. Jo em considero que estic dins un grup de persones que lideren un projecte disposat a escoltar a socis que han de sumar. A mi m’agradaria que si un dia ja no estic com a directiu, em tinguin en compte com a soci."

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode