Entrevista a Bruno Novkovic - Fora de Joc nº160

14.10.2015 23:43

BRUNO NOVKOVIC: “JA TOCAVA TENIR PREMI…”

  • L’entrenador del 1rEquip era entrevistat al programa Fora de Joc
  • Novkovic parla de la importància del primer triomf aconseguit aquest darrer cap de setmana i analitza l’estat de forma del seu equip i la categoria de 3cat

 

Entrevista a Bruno Novkovic

Quant d’important és aquesta primera victòria davant del Districte?

És una victòria molt important perquè portàvem des del primer dia perseguint-la, creient-nos capacitats d'aconseguir-la i s'ens estava enderrerint massa. Aquest triomf va aconseguir-se perquè vam tenir molt més encert de cara a porteria. 

Nosaltres trobem que la situació a la classificació no és justa, creiem que tenim equip per estar bastant més a dalt.. Però quan els resultats no acompanyen i arriben les derrotes.. doncs costa confiar en nosaltres mateixos. Però aquesta és la nostra feina dins el vestidor i crec que, per fi, tot plegat ha tingut premi (ja tocava).

 

Cal que l’equip s’ho cregui més? Hem competit davant d’equips de la zona alta...

És del tot cert que fins ara hem tingut forces adversitats: les nombroses baixes, la manca d’encert o també el fet de rebre a Vallmorena els equips que estan a dalt de la taula (Grama, Turó i Districte). El cert és que convicció  i confiança en tenim. El problema està en què dins del camp costa una mica més demostrar-ho, relaxar-se i jugar el futbol que nosaltres intentem fer. Si el què es pretén és això, sortir jugant i tenir personalitat, necessites resultats perquè et donin confiança. Aquest cap de setmana amb el 2-0 en el marcador els nostres jugadors es van relaxar una mica i es va poder jugar molt millor.

 

Veig equips del Maresme, de tota la vida vaja.. Però també veig equips complicats de la zona de Barcelona.. Quin grup és aquest 3cat4?

El grup és semblant al de l’any passat però crec que els equips que han ascendit a la zona de Barcelona pugen el nivell del grup. Tant la Fundació Grama com el Districte 030 són equips que volen estar a dalt i que han pujat el nivell de la categoria. 

A la segona volta ens tocaran desplaçaments molt complicats i evidentment ens costarà treure punts en aquells camps. I en aquests desplaçaments, por mai en tindrem però respecte sí perquè sabem que seran partits durs. Jo haig de dir que estic orgullós dels meus jugadors perquè estan demostrant que davant rivals molt durs ningú s’arruga i a ningú li crema la pilota als peus.

 

A què aspira o “ha d’aspirar” aquest Primer Equip del CEV?

Si tirem de tòpics, l’objectiu clarament és la permanència. Tot i així, insisteixo en què crec que tenim equip per mantenir la categoria sense problemes.. Però mai se sap! Conec els rivals, veig la lliga... La meva opinió és que tenim equip per estar còmodes a meitat de la taula. Tot i això, després potser alguns resultats no t’acompanyen i tornes a veure’t a la zona d’abaix. Així que el millor és tampoc prometre res concret...

 

> ESCOLTA L'ENTREVISTA (TRAM INICIAL DE PROGRAMA)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode