Els fitxatges del CEV

01.08.2012 08:02

 

PRESENTATS ELS NOUS FITXATGES

  • Mendoza, Cristian, Casillas, Mula i Maymi ja estan al Municipal de Vallmorena (d'esquerra a dreta)
  • Els nouvinguts van mostrar-se il·lusionats al vestir per primer cop de verd i blanc
  • Aquests reforços aportaran experiència i incrementaran el nivell competitiu del grup

Les cares noves ja s’han deixat veure pel Municipal. I no només s’han deixat veure, sinó que també s’han deixat fotografiar. Fotografia per al record: la imatge de la il·lusió. La il·lusió de 5 autèntics fitxatges de primer nivell per a fer debutar de la millor de les maneres possibles al Centre Esportiu Vilassar a la Primera Catalana.

Els jugadors en tot moment s’han mostrat oberts a realitzar el què calgui per tal de donar-se a conèixer davant l’afició del CEV, com també s’ha pogut observar una clara i ràpida integració d’aquests jugadors amb els seus nous companys d’equip.

Mendoza (Vilassar Mar), Cristian (Mataró), Casillas (Cerdanyola Vallés), Mula (Turó Peira) i Maymi (Mataró). Aquestes són les noves incorporacions i aquests són els protagonistes d’aquestes fotografies. Com s’acostuma a dir sempre, i com també s’ha arribat a comentar durant la mateixa sessió fotogràfica, els colors verd i blancs senten molt bé a aquests jugadors nouvinguts al club.

Com es pot observar en la imatge, tenim una novetat en relació a les samarretes: la samarra actual incorpora els noms dels jugadors i tots ells gaudiran d’una samarreta personalitzada (amb el nom i un número fixe).

A tot això afegirem que a aquests jugadors hi hem de sumar la presència de tres companys que l’any anterior van exercir com a juvenils a la categoria de Preferent que va aconseguir, finalment, salvar el Centre Esportiu Vilassar. Aquests tres juvenils són: Mañanes, Jose Muñoz i Raul. D’aquests jugadors al mes de juny es va assegurar la presència definitiva de Muñoz i Raúl. Però a hores d’ara tot sembla indicar que el defensa juvenil Mañanes també podrà acabar entrant dins els plans de l’entrenador. Cal afegir que Raúl en aquests instants es troba en període de recuperació de la lesió de turmell que va patir al final de la temporada anterior.

El cos tècnic format per Toni F. Corominas, Jabel Granollers i Jep Jiménez ha dipositat en aquests juvenils, en les 5 incorporacions noves i en la resta de l’equip tota la confiança del món. 

Aquests fitxatges aportaran experiència al grup així com també incrementaran el nivell competitiu de l’equip. Unes aproximadament 8 cares noves que seran el reforç a un Primer Equip que ja, a la Segona Catalana, va demostrar tenir a les seves botes i al seu estil futbolístic un mode de joc molt més apte per a la Primera Catalana que no pas la Segona. Precisament aquesta característica, la de l'estil de joc, és la principal causa que ha empés a aquests nous jugadors a venir a viure la, que serà, primera aventura del CEVilassar en aquesta categoria de la #1acat.

*Durant el dia d'avui actualitzarem la informació del Primer Equip en relació a l'esdevenir de la Primera Sessió d'entrenament que van viure ahir al vespre.

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode