EL PRIMER EQUIP ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA

15.05.2012 01:16

 

JA SOM DE PRIMERA CATALANA!!!!!!!!!!!!!!

  • Somiat, increïble, apassionant, lluitat, històric però sobretot merescut ascens a la Primera Catalana.
  • La derrota del Turó de la Peira al camp del Lloreda (3-1) deixa als barcelonins sense cap opció matemàtica d'optar a la primera plaça i, per tant, això fa que a falta de tres jornades pel final de lliga el Centre Esportiu Vilassar ja sigui el campió d'aquest grup 2n de 2a catalana.
  • La principal i importantíssima conseqüència d'aquest títol és l'històric ascens a Primera Catalana, una categoria en la qual mai en la seva història ha militat el CEV.

La Primera Catalana gairebé mai ha estat un objectiu primordial per l'entitat però sí que un objectiu secundari que en moltes ocasions, per la bona dinàmica i els grans resultats del Primer Equip verd i blanc, s'havia convertit en una realitat a tocar. Fa poques temporades, just abans de consumar-se el descens a l'antiga Primera Regional, el Centre Esportiu Vilassar va gaudir en la darrera jornada de lliga de la possibilitat d'abandonar la Preferent per pujar a Primera Catalana. Finalment, un empat a casa en aquell darrer encontre va tancar les portes de l'ascens als de Miguel Pirt. A l'any següent (2009/2010) es viuria el calvari del descens i el retorn a la sempre complicada Primera Territorial. Per a sorpresa de molts el Centre Esportiu Vilassar no es va desinflar en aquesta nova categoria i es va mostrar durant tota la temporada com un dels rivals més complicats i com un dels equips que millor joc desplegava en una lliga on jugar a futbol no és gens fàcil. Finalment, i com ja va passar anteriorment, l'ascens va quedar molt a prop però no es va aconseguir per culpa de dues punxades en el tram final d'aquell curs: la més dolorosa d’elles al Camp del Equipo Ja.

Moment en què el CEVILASSAR era gairebé equip de Primera Catalana després del gol verd i blanc

Possiblement l'ascens hagués estat merescut, després de la gran temporada que havien realitzat i després d'haver-se mostrat superiors a gairebé tots els seus rivals (inclòs el Martinenc, equip que finalment tindria el premi de l'ascens), però els errors en partits claus es van pagar molt cars i no es va poder ascendir a la Primera Catalana.

La imatge dels jugadors verd i blancs celebrant el gol de Fran Fuentes que els donaria els 3 punts davant el Martinenc

Un ascens que finalment sí que s’ha acabat assolint en aquesta temporada 2011/2012. De la mà de Toni F Corominas i el seu quadre tècnic (Jabel Granollers, Jep Jiménez i Joaquín Salas) el Primer Equip verd i blanc no només ha aconseguit ascendir per primer cop a la #1aCat, sinó que també ha aconseguit fer-se amb el respecte de tot el futbol comarcal alhora que també, després de dues temporades espectaculars, ha regalat al poble la oportunitat de que es comenci a escoltar el nom de Vilassar de Dalt per més indrets de Catalunya. Amb un joc atractiu i uns números realment espectaculars els verd i blancs s’han erigit com a merescuts campions d’una lliga on no era fàcil destacar-se tant com ho han acabat aconseguint (deixant el segon classificat a 11 punts a falta de tres jornades pel final). I és que assolir aquest somni passava per combatre amb un mateix i també amb les adversitats i complicacions que suposen camps i rivals d’entitat com Turó Peira, Llefià, Lloreda, Canyelles, Mataró, Premià de Dalt o Guineueta d’entre molts altres. La clau perquè s’hagi acabat tenint aquest “premi” de l’ascens recau en gran part a què l’equip entrenat per Toni Corominas ha realitzat una segona volta d’ensomni, un segon tram de la temporada en què tant sols s’han deixat 5 punts pel camí i en què han aconseguit puntuar en camps tant complicats com el del Turó de la Peira.

La important victòria al camp del Turó de la Peira en forma d'imatge

LA CELEBRACIÓ ATÍPICA D'UN ASCENS HISTÒRIC

La noticia d’aquest històric ascens es va rebre al Municipal de Vallmorena amb moltíssima expectació ja que tot l’equip estava reunit celebrant un dinar de germanor i pendents del què anava succeïnt al Mpal de Lloreda a través de les trucades i el twitter. De fet, l’entrenador, Toni Corominas, explica al Fora de Joc que “ja tenia pensat fer un dinar d’aquest estil perquè sabíem que es podia donar l’ascens i volia que tot l’equip estigués unit en un moment tant maco”.

Imatge de la "butifarrada" celebrada entre tots els membres de la plantilla

Finalment, un cop consumada la derrota del Turó de la Peira, tot l’equip va començar a cantar el tradicional “campeones, campeones, oeeeeoeeeoeee”. Uns càntics que van precedir a tot un seguit de celebracions improvisades que, de ben segur, aquest grup de jugadors mai oblidarà. Primer els salts fent pinya i cantant, després el cava, més tard la fotografia de grup al mig del camp i acte seguit bogeria rera bogeria: jugadors, entrenadors i membres del club mantejats sobre el cel de Vallmorena, celebracions espectaculars de gols ficticis, fotografies amb una copa que simbolitzava el títol de lliga i, com no, la típica ruixada de tot l’equip dins a les dutxes.

El President Carles Povedano mantejat per tots els jugadors del Primer Equip verd i blanc

Autèntica festa a la zona de vestuaris: dutxes i ruixada amb una manguera

Moment divertit: Els jugadors simulant la recollida d'una copa de campions a la tribuna de Vallmorena

La copa, Jep Jimenez (Assistent tècnic del Primer Equip) i els jugadors Fernando Galeano i Joan Vives

CEVILASSAR – MOLLETENSE: LA FESTA DE L’ASCENS!

Possiblement molts haguessin preferit aconseguir una fita tant important sobre el terreny de joc. Potser davant el Molletense hagués estat molt maco arribar a puntuar i fer-se amb el títol de lliga davant l’afició. Però el destí ha volgut que la improvisació, la diversió i la felicitat fossin les protagonistes d’una celebració històrica i tant atípica que fins i tot va sorprendre als propis protagonistes. Una festa “privada” que el proper diumenge, rebent la visita del Molletense, es convertirà en pública per a què tothom pugui acompanyar a l’equip en la què haurà de ser “LA FESTA DE L’ASCENS”. El proper diumenge es realitzaran tot un seguit d’actes (en la prèvia, a la mitja part i al final) que donaran caliu i color a un dels dies més especials en la història de l’entitat verd i blanca. La fotografia oficial de plantilla, els actes que acompanyaran la jornada, una grada plena i entregada, i un bon paper del Primer Equip seran els ingredients indispensables per viure el diumenge en què els Toni F Corominas celebraran en gran aquest històric ascens a la Primera Catalana!

Moment emotiu: l'entrenador del Primer Equip, Toni F.Corominas, sent mantejat per tots els seus jugadors

Us esperem a tots el proper diumenge! I com bé ha comentat Toni Corominas al programa de ràdio: “si nosaltres tenim un equip de Primera, ara el què cal lluitar és per tenir una afició de Primera!”.

Sorteig Panera Estiu

Us recordem que a la mitja part d’aquest partit celebrarem el sorteig de la Panera de l’Estiu (200kg de menjar). Si voleu accedir a aquest sorteig podeu comprar les butlletes a les mateixes oficines del camp (cada butlleta, de 2 euros, inclou dues entrades pel CEVILASSAR – MOLLETENSE d’aquest proper diumenge a les 12’00h).

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode