El CEV a Instagram

02.10.2015 22:47

3000 A FACEBOOK, 2500 A TWITTER...

 I ARA ESTRENEM INSTRAGRAM!

  • Després de superar sensacionals xifres a les xarxes socials, el CEV aposta per iniciar l’aventura instagramer
  • Amb aquest nou compte d’Instagram (@cevilassar) es pretén compartir encara més imatges en el dia a dia del club.

 

Ningú dubta de la importància que tenen actualment les xarxes socials. Són part del nostre dia a dia. Tothom, o gairebé tothom, li dedica una bona estona cada dia. Qui no té perfil de Facebook? O un compte a Twitter? Són moltíssims els qui estan presents en aquestes xarxes socials i, per tant, s’ha convertit gairebé en una obligació ser-hi presents com a institució. És per això, que el Centre Esportiu Vilassar ja fa anys que treballa per anar enfortint aquests lligams virtuals amb la seva família, els seus seguidors...

 

Facebook, Twitter, Youtube, Instagram..

El cert és que ja fa més de 5 anys que s’estrenava el compte oficial de Facebook del club. I aquest passat estiu el compte del CE Vilassar arribava a superar la xifra de les 3.000 amistats. Una xifra realment important i que no està a l’abast de gaires clubs de la seva dimensió.

 Una xifra a la qual s’hi unia en poc temps una de més cridanera: 2.500 followers a l’exigent xarxa social de Twitter. A aquests dos canals de comunicació també hi hem d’afegir el canal de Youtube, on s’hi han anat publicant vídeos durant aquestes temporades.

 

Després d’aquestes dues grans fites, l’inici d’una nova temporada requeria d’un nou repte: seguir ampliant la vitalitat a les xarxes socials i engegar l’aventura #instagramer. I és que si una cosa destaca cada setmana a la vida del nostre club és la “imatge”. Entrenaments, prèvies de partits, partits, graderia, paisatges, actes socials, tornejos, festes... Tot plegat sempre s’ha recollit en forma d’imatge perquè pogués ser publicat al web i compartit a Facebook i Twitter. Ara amb aquest nou compte d’Instagram es pretén compartir encara més “imatge” en el dia a dia del club.

 

La primera imatge

La nit d’aquest passat dijous va ser l’escollida per encetar el compte d’Instagram i publicar la primera fotografia. Una primera imatge que ens mostra la felicitat dels més petitons del club! L’any passat eren Escola i ara ja han passat a ser prebenjamins i aquest cap de setmana debutaran per primer cop en partit de lliga! 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode