EL CADET 'B' VOL LA LLIGA

08.05.2013 20:16

UN CADET 'B' DE BANDERA, UN EQUIP QUE VOL LA LLIGA

  • Emportar-se el títol de lliga està en les seves mans després d’haver guanyat a tots els seus rivals directes.
  • Dues setmanes enrere passaven per sobre del Canet (2-0) i en aquesta última jornada els de Carlos Barberán van marxar de Calella amb tres punts d’or (0-1)
  • El calendari: Alella i Pineda a casa i l’últim partit a Llavaneres
  • Alejandro Estrelles: “Sé que l’equip no fallarà. Hem remat molt i només cal un últim esforç”

 

El passat cap de setmana els cadets entrenats per Carlos Barberan esclataven d’eufòria quan l’àrbitre del partit xiulava el final d’un nou partidàs i es confirmava la victòria verd i blanca (0-1) al camp del Calella. Dies abans havia passat una cosa similar i també esclataven d’eufòria al superar clarament, per 2 gols a 0, al Canet de Mar al Mpal de Vallmorena. I setmanes enrere també celebraven amb molta energia el gran triomf aconseguit al camp del Sant Pol (1-5).

I aquest ha estat el secret que ha portat a aquest equip a poder estar a dia d’avui com a líder de la categoria: el treball orientat al “setmana a setmana”, al “partit a partit”, al “cada encontre és una nova final i cada final guanyada és un pas endavant”. I passet a passet s’han plantat al tram final de la temporada com als millors, com als més regulars i com els que menys han fallat en els enfrontaments directes. 

Dins una lliga molt competida el Cadet ‘B’ només s’ha vist superat pel Llavaneres (0-3) en el darrer partit de la primera volta. Durant aquell primer tram de lliga els de Carlos Barberán tant sols es deixarien punts, a part de amb el Llavaneres, amb els principals aspirants a l’ascens de categoria:  el Sant Pol, el Canet i el Calella. Davant aquests poderosos equips de segon any (amb un físic molt superior, sobretot a la primera volta) els nostres van aconseguir arrencar tres empats que a dia d’avui tenen moltíssim valor.

 

Una segona volta increïble

La segona volta es va veure clarament afectada per la derrota patida en el partit que tancava la primera part de la temporada. Aquell 0-3 en front del Llavaneres va empènyer a tota la família del Cadet ‘B’ a donar encara més en el setmana rere setmana. I a partir de llavors seria quan només existiria un discurs: “la lliga comença i s’acaba en el proper partit”. I tant sols pensant en el proper rival el Cadet ‘B’ ha aconseguit arribar al final de la 2a volta amb un ple de victòries i sense deixar-se cap punt. Tots els partits tenen la seva part de mèrit (recordem que són un equip de primer any) però possiblement els enfrontaments davant rivals de la zona alta han gaudit d’un factor “èpic”, “emocional” i de “instint de superació” molt més especial que en la resta de partits. 

Parlem de la golejada, 1-5, a Sant Pol (amb un dels millors partits de la temporada); parlem del cop sobre la taula (2-0) davant el Canet (en un dia plujós, amb una gespa impracticable, i amb una entrega i actitud de l’equip a l’alçada d’un conjunt campió); i també parlem de la victòria de la confirmació: el 0-1 a Calella (amb un partit molt treballat i on els detalls, novament, van estar del costat del gran treball realitzat pels cadets verd i blancs).

 

Ara no val adormir-se

Ara, distanciats els segons classificats a 4 punts nostres, només cal segellar el què sembla impossible de perdre: el títol de lliga. El cert, però, és que perquè siguin campions (sense dependre d’altres) han de guanyar 6 punts més i l’objectiu per part de l’equip i del seu cos tècnic és anar a per la lliga en els dos propers partits a casa: primer superant a l’Alella (aquest diumenge) i després fent el mateix amb el Pineda (d’aquí tres setmanes). I com en tots els esports ja se sap que mai és fàcil tancar una victòria que et condueix cap a un títol... I és per això que, malgrat ja s’hagin guanyat el dret d’arribar a ser campions, ara cal seguir treballant perquè no s’escapi una oportunitat única de guanyar una lliga com a cadets de primer any.

En aquest sentit, Alejandro Estrelles (capità de l’equip), en una entrevista concedida al programa Fora de Joc va afirmar que l’equip “ara ja sí que va a per la lliga” i que “ha remat molt i no fallarà, ara només queda fer un últim esforç”. Al mateix temps, el capità reconeixia que el conjunt en sí “ha madurat molt” i per això s’han emportat els punts en aquests darrers partits importants.

 

MÉS FOTOGRAFIES

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode