Editorial Fora de Joc - 19 de març 2012

20.03.2012 18:17

TORNAR...

Bona tarda a tothom, benvinguts al Fora de joc número 57!!!!!!!!!!!!!

Sota el nom de “Get Back” aquesta cançó ens convida a pensar en la fácil traducció del “Torna”. I precisament en aquest sentit, el de “tornar”, és en el què volem donar inici a aquest nou Fora de Joc.

El verb "tornar", com tot en la vida, en moltes ocasions pot significar alguna cosa positiva i també pot significar-ne de negatives… El cas és que setmana rere setmana el què volem i desitgem és que "torni" el cap de setmana per gaudir, com ho estem fent, d’una temporada en què dissabtes i diumenges estan replets de partits emocionants. Tots els jugadors, tots els entrenadors, tota la família verd i blanca que viu de ben a prop aquests partits desitgen que passin ràpid els dies i que torni la jornada de partits. Perquè? Doncs perquè durant la setmana es treballa com possiblement mai s’havia treballat abans al Centre Esportiu Vilassar; i aquest treball que es fa els dies de cada dia té recompensa els caps de setmana.

En concepte de tornar: el què ha tornat a passar és una cosa que no ens agrada gens, però  que siguem sincers: podia passar. Estem parlant de què els dos juvenils hagin punxat en la mateixa jornada. Des d’aquí, des del fora de joc vull enviar una forta abraçada a tots els qui formen aquests dos juvenils: el Juvenil 'A', per tots aquells què no ho sàpiguen us diré que va realitzar un dels millors partits de la temporada davant un dels rivals més complicats de la categoria: el Gironès Sabat. Al Juvenil ‘B’ li hem de fer una bona estirada d’orelles després de dues males jornades: i estic segur que aquest toc d’atenció farà que “TORNIN” al camí de la victòria i de la salvació: estic convençut que amb bon treball aquest proper cap de setmana guanyarem a la Juventus.

I seguint amb la paraula, amb el verb “TORNAR”. Molts dels nostres equips que estan lluitant a les parts altes de la taula van “TORNAR” a demostrar que si hi són allà és per alguna cosa: grans resultats de cadets, infantils i alevins i fins i tot del filial.

I el què és més important: hi ha dos “TORNARS” que marcaran l’esdevenir d’aquest FORA DE JOC: el primer d’ells: el del TORNAR A OMPLIR LES GRADES DE VALLMORENA i aconseguir la victòria en temps de descompte. El segon dels “TORNARS” amb el què ens quedem: el veure TORNAR A SOMRIURE als nens del Benjamí D després de guanyar el seu primer partit de la temporada.