DOL AL CEVILASSAR - ADÉU FRANCESC

23.10.2014 22:33

LA FAMÍLIA DEL CEVILASSAR ESTÀ DE DOL

  • Francesc Balaguer, company i ànima del club, ens ha deixat a l'edat de 55 anys

 

El passat dimarts ens arribava la pitjor notícia que hem pogut conèixer en els darrers temps al Centre Esportiu Vilassar: la mort del nostre company Francesc Balaguer. El Francesc no podia superar una greu malaltia i ens deixava a l'edat de tant sols 55 anys. 

 

El Francesc portava ja molts anys treballant al CEV, les seves tasques més destacades: la de coordinador esportiu (als inicis) i la d'encarregat de material (actualment). Però a aquestes tasques hi hem de sumar també una de diferent: la seva estima cap al verd i blanc i la gent que conforma el club. 

A dia d'avui era l'encarregat de que tot el material (pilotes, pitralls, roba, material d'entrenament...) estigués a l'ordre del dia i mai li faltés res a cap dels equips del CEV. La seva tasca al llarg d'aquestes temporades ha estat excel·lent i la seva relació amb la totalitat de família verd i blanca ha generat molta estima cap a la seva figura. 

 

EL DARRER ADÉU

Aquest dijous es celebrava a Premià de Mar la missa d'enterrament, on hi eren presents molts dels companys amb qui ha compartit hores i hores de futbol en aquests darrers anys. Directiva, Coordinació, entrenadors, jugadors, companys i amics.. 

Moltíssima presència verd i blanca en un dels últims adéus al Francesc. I és que aquesta missa d'aquest dijous no haurà estat l'últim acte en memòria del Francesc: també s'espera un recordatori especial dins la Presentació d'Equips del proper diumenge 26 d'octubre i, a tot això, el dimecres vinent també es realitzarà una missa en memòria del Francesc (també serà a Premià de Mar).

 

DOL A LES XARXES SOCIALS

Des del club volem agraïr a tots els qui ens estan fent arribar el seu dol i suport tant a la família del CEV com a la família del propi Francesc. Han estat centenars de "likes" i  moltíssims comentaris en moltes de les darreres publicacions. 

 Després de veure tota aquesta resposta massiva, la mateixa família Balaguer ha aprofitat també les xarxes socials per agraïr tots els missatges de suport.

 

Tot el Centre Esportiu Vilassar et trobarà molt a faltar, Francesc!

 

Descansa en pau, amic.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode