Divendres 4 de novembre - Àlbum de cromos a la venda!

02.11.2011 12:25

A PARTIR D'AQUEST PROPER DIVENDRES: L'ÀLBUM DE CROMOS DEL CEVILASSAR A LA VENDA!

Aquesta col·lecció de cromos és una iniciativa inèdita en la història d’un Centre Esportiu Vilassar que celebra aquesta temporada el seu 90 aniversari. I res millor que celebrar aquesta fita amb la posada en marxa d'un àlbum de cromos que donarà a la llum i es posarà a la venda a partir del proper divendres 4 de novembre amb una oferta de llençament molt atractiva:

OFERTA: Àlbum de cromos + 10 sobres de cromos (80 cromos) per només 10 euros*

*Aquesta oferta només es pot fer vàlida una vegada per jugador (és a dir, un mateix jugador només pot aprofitar la oferta una sola vegada; un cop comprat el pack "àbum+10sobres" no podrà tornar a comprar aquest pack)

 

Divendres pots tenir a les teves mans el somni de tot jugador

Tot jugador, tot entrenador, tot amant del món del futbol sempre ha desitjat sentir-se protagonista d’aquest gran espectacle. Ara, amb aquest àlbum de cromos, els jugadors del Centre Esportiu Vilassar passen a ser els grans protagonistes.

Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Javi Márquez, Radamel Falcao, Roberto Soldado, Santi Cazorla, Fernando Llorente... Milers de col·leccionistes i aficionats al món dels cromos es barallen per tenir entre les pàgines dels seus àlbums  a aquestes estrelles de la Lliga BBVA. A partir d’ara tota la família del CEVILASSAR anirà a la cerca del teu cromo. Com si d’uns professionals de fama mundial es tractessin els nostres jugadors ompliran les planes que conformaran el somni de tot nen: ser el protagonista d’una col·lecció de cromos de futbol.

Col·lecció de més de 400 cromos i amb un disseny exclusiu

Fins a 22 equips de futbol base, 2 formacions sèniors, més de 350 jugadors... Tot plegat conforma una col·lecció que supera els 400 cromos.

El Centre Esportiu Vilassar arriba amb molta il·lusió als 90 anys de vida ; i tot gràcies a la confiança depositada pels protagonistes presents en aquest històric àlbum de cromos. 

El disseny dels cromos i de l'àlbum és exclusiu del Centre Esportiu Vilassar, amb fotografies realitzades durant el transcurs d'aquest inici de temporada (tant a jugadors, entrenadors com a altres membres del club). A tot això cal destacar que a diferència de molts altres àlbums de clubs de futbol base, el nostre disseny gaudeix de doble fotografia en els cromos dels jugadors, una fotografia en jugada de partit i una altra de cara.

Que comenci l’aventura! A veure qui és el primer en completar aquesta col·lecció tant especial! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

IMPORTANT: Podreu comprar tants sobres com volgueu a les oficines del club a partir d'aquest divendres 4 de novembre!

PREU DEL SOBRE DE CROMOS: 1 € (8 cromos)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode