Diada del CEV - Primers Partits

13.09.2011 15:37

LA QUARTA DIADA DÓNA INICI A UNA NOVA TEMPORADA

El passat cap de setmana el Centre Esportiu Vilassar no només va celebrar la seva quarta edició de Diada del Club sinó que també va viure l'estrena de molts dels seus equips: uns en la seva versió de pretemporada (gran part del futbol base) i d'altres en competició oficial. Qui es va estrenar en competició oficial va ser el nostre Primer Equip, que es va estrenar en aquesta nova temporada amb una contundent victòria a domicili (0-4 al camp de la Barceloneta) que el situa com a líder de la categoria de 2a catalana en la ja seva primera jornada de lliga. A tot això també cal destacar la victòria del nostre Juvenil 'A' al camp del Santa Coloma de Gramanet, per 0-2, en partit amistós i davant un rival de la mateixa categoria (Preferent).

Després de l'ensurt del passat divendres, en què les instal·lacions del club van patir de ben aprop un incendi en els terrenys de Vallmorena, aquest dissabte el CEV va intentar dur a terme un esdeveniment de caire lúdic i social per tal d'agermanar a tota la família verd i blanca. Per donar forma a aquesta Diada van ser necessaris tres dies de preparació amb unes hores prèvies de molta feina per tal d'ultimar els darrers detalls. La qüestió és que el dissabte 10 de setembre a les 10h del matí ja ho teníem tot preparat: inflables, paradetes, equip de música, servei de bar, professionals dels estels i, sobretot, teníem ja ben llestos a tot el conjunt de voluntaris que ens anaven a donar més que un cop de mà durant aquell dissabte.

A partir de dos quarts de deu el Municipal va començar a omplir-se i el camp de Futbol 7 va veure com anava sent invadit per tota la canalla que estava disposada a realitzar els seus circuits d'activitats: minigolf, manualitats, scalextric, futvoley, llits elàstics, inflables aquàtics, etc.

Al mateix temps els qui van començar a realitzar les seves respectives tasques van ser els voluntaris encarregats de donar vida a l'arrossada popular. Una paella gegant envoltada d'experts que la van netejar, la van mimar i la van anar omplint dels ingredients necessaris per acabar donant forma a una Arrós realment espectacular. Cap al migdia, i amb l'inevitable augment de les temperatures, els assistents van poder refrescar-se de dues maneres ben diferents: els més grans gràcies al servei de Bar (amb cóctels, refrescos, cerveses o, per exemple, clares amb granissat de llimona) i els més menuts a través de la arruixada al camp de futbol. Més tard un generós aperitiu per després acabar gaudint d'un bon plat d'arrós.

A les 16h es van reempendre les activitats infantils però amb aquest reenici també es van realitzar altres actitivitats noves: es tracta de l'exhició d'estels professionals i el ball conjunt de la cançó de la diada: el Danza Kuduro.

El darrer dels actes d'aquesta Diada del Club va ser el partit que va enfrontar als nostres juvenils amb el Granollers.

El Centre Esportiu Vilassar vol aprofitar aquest espai per agraïr inmensament a tota aquella gent que va passar-se pel Municipal de Vallmorena per viure en primera persona la IV Diada del Club; i molt en especial a tots aquells que la van fer possible gràcies a la seva inestimable col·laboració.

_____

ACCEDEIX ALS NÚMEROS PREMIATS EN EL SORTEIG DE LA DIADA DEL CEVILASSAR (podeu ampliar la imatge dins la mateixa pàgina de l'enllaç)

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode