Dates inici pretemporada 17-18

13.08.2017 20:50

COMENÇA LA PRETEMPORADA!

  • El proper 16 d’agost donen el tret de sortida el Primer Equip i el Juvenil ‘A’
  • La resta d’equips del futbol base aniran començant la pretemporada a finals d’agost i inicis de setembre
  • El Primer Equip s’estrenarà amb un amistós a casa davant del Vallgorguina el 19 d’agost

La temporada 16-17 (amb 6 campions de lliga) ja és història i, després d’unes merescudes vacances, tornen els entrenaments al Municipal de Vallmorena amb el inici d’una nova pretemporada. Aquesta pretemporada la iniciaran el Primer Equip (4ta Catalana) i el Juvenil ‘A’ (Preferent) aquest proper dimecres 16 d’agost. Precisament aquest Juvenil ‘A’ de Preferent serà la principal font d'incorporacions per un Primer Equip que, sota les ordres de Miki Corominas i Eric Rodríguez, es plantejarà l’objectiu de tornar a pujar de categoria amb gent de la casa. 

Pretemporada: agost i setembre

El Primer Equip i el Juvenil ‘A’ són els dos equips que més aviat tornen a la feina. Més tard començaran la seva preparació la resta d’equips del futbol base del Centre Esportiu Vilassar: per exemple, el 21 d’agost inicia l’Infantil ‘A’ (Preferent) i al dia següent (22-A) serà el torn pel Cadet ‘A’ (Preferent). La setmana del 28 d’agost i la del 4 de setembre servirà perquè gairebé la pràctica totalitat del CEV torni a trepitjar la gespa de Vallmorena.

 

Temporada 17-18 històrica

Aquesta temporada la previsió és que el club arribi a la xifra total de 35 equips: des de l’Escola fins als més grans de tots (Primer Equip i Veterans). Recordem que a partir de setembre el CEV defensarà 5 Preferents per primer cop en la seva història: Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí.

 

Amistosos del Primer Equip (horaris pendents confirmar)

CASA - dissabte 19 agost > CEV – Vallgorguina (18:30h - Mpal de Vallmorena)

CASA - dimecres 23 agost > CEV – Argentona (Mpal de Vallmorena)

Dissabte 26 agost > AT.Vallès – CEV (fora)

Dimecres 30 agost > possible partit (pendent confirmació)

CASA- dissabte 2 setembre > CEV – Santfeliuenc (Mpal de Vallmorena)

Dijous 7 setembre > CCEE Tiana – CEV (fora)

CASA- dissabte 9  setembre > CEV – Arenys de Munt (Mpal de Vallmorena)

Partits a Casa - Previsió inici de competició > 17 de setembre

Primer amistós Juvenil 'A'

El Juvenil 'A' inicia la pretemporada el mateix dia que el Primer Equip (dimecres 16 d'agost), però el seu primer partit amistós no es disputarà fins a l'altra setmana: serà el dijous 24 , a casa i davant del Júpiter (Preferent).

 

Calendari inici entrenaments pretemporada 17-18

A continuació adjuntem els inicis de les pretemporades de tots els equips. El calendari i la confecció del llistat definitiu d’equips pot patir modificacions al llarg d’aquestes setmanes. Més endavant publicarem el quadrant d’horaris setmanals d’entrenaments del futbol base per aquesta temporada 17-18.