DARRERA JORNADA DE LLIGA

25.05.2011 12:41

 ...Aquesta setmana serà realment especial

Ho serà, ho serà. Possiblement si diguessim "setmana important" alguns coordinadors o entrenadors ens dirien que no, que "important ho són totes i cadascuna de les setmanes". I és per això que emprem el terme "especial". I serà una setmana especial no només perquè és la de després de les eleccions, no només perquè és la setmana del gran partit de Champions entre el Barça i el Manchester. L’altre dia parlàvem del futbol d’aquí, del futbol proper. I aquesta setmana serà molt especial perquè al final d'aquesta serà quan s’acabin les lligues per a moltes de les nostres categories (tenint en compte diferents calendaris i possibles partits aplaçats).

 Unes lligues de les quals caldrà fer balanç la setmana vinent, i l'altra, i l'altra. Però abans de que finalitzin aquestes lligues el què cal és, ja, fer una petita ullada a com pinta aquesta darrera jornada de la temporada:

Ja fa mesos parlàvem d’una increïble evolució en l’aprenentatge dels nostres jugadors i també parlàvem de la extraordinària possibilitat d’ascendir forces equips de categoria. Doncs bé, ara, arribats a la darrera jornada hem de dir que hem arribat al final del trajecte en condicions per acomplir, en més o menys mesura, el què es va dir ja fa temps:

La progressió en l'aprenentatge segueix ben viva i molts dels equips que van finalitzant la competició ens deixen unes cròniques en què s’hi pot observar les clares millores d’aquests conjunts al llarg del temps. A tot això un dels punts més importants a tenir en compte és l'enorme evolució i creixement dels més petits de tots: des dels Alevins, Benjamins, Prebenjamins fins arribar als nens de l'Escola. Aquests darrers, van començar l'any sense gairebé ni saber que era un control o una conducció, i a hores d'ara, vist amb més perspectiva, hi ha moltes veus que diuen veure en aquest grup una gran generació de jugadors i, segur que també un gran grup de persones. 

I, finalment, també estem a res d’acomplir amb un dels objectius més ambiciosos de la història del CE Vilassar: aconseguir diversos ascensos de categoria. A la darrera jornada: el Juvenil ‘B' (fotografia de plantilla), el Juvenil ‘A’ i el Benjamí ‘A’ depenen de sí mateixos per aconseguir pujar de categoria i dos d’ells aconseguirien de retruc proclamar-se campions de lliga. A tot això, altres equips lluitaran per acabar de sumar més punts i quedar el més amunt possible: com els nostres infantils.

 D’altra banda el Primer Equip i l’Aleví A arriben a l’última prova de foc depenent del què facin els altres. Si Premià de Dalt i Martinenc punxen, podríem sumar dos ascensos més: l’un a 2a divisió (antiga Preferent) i l’altre a 1a Catalana. D’aquest darrer cas cal comentar que estem pendents de la resposta del Comité d’Apel·lació: si aconseguim que la justicia s'imposi i s'acabi impugnant el partit, els tres punts del camp de l’Equipo Ja viatjarien en forma de 'Fair Play' cap a Vilassar de Dalt.

Sigui com sigui, i passi el què passi (perquè res està tancat), ja us ho hem comentat: Aquesta setmana està sent i seguirà sent realment emocionant, especial... No us desconnecteu del CEVILASSAR, mireu l'agenda i intenteu viure d'aprop totes les emocions d'aquest cap de setmana... 

Possiblement mai guanyem la Champions però amb el què passarà aquesta setmana, amb la finalització d’una gran temporada, podrem dir que el què ja haurem guanyat haurà estat el respecte de tota la resta d’entitats. I AIXÒ GENT, AIXÒ ... JA ÉS MOLT!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode