Crònica Presentació 15-16

01.11.2015 22:13

ES GUANYEN EL CEL!

  • Globus a l'aire, piromusical, llums a les grades i gairebé 400 jugadors 
  • Aquests van ser alguns dels ingredients més destacats de la Presentació d'Equips 2015-2016
  • Hi van assistir, d'entre d'altres, Xavier Godàs (Alcalde de Vilassar), Josep Carlos Babot (Regidor d'Esports) i Antonio Jiménez (FCF)

 

Novament s'ha aconseguit. S'ha aconseguit tornar a sorprendre! I en aquesta ocasió el protagonista ha estat el cel de Vallmorena: un cel on hi han anat a parar més de 400 globus verd i blancs i on també s'hi ha acabat veient una emocionant pluja de focs artificials. Entremig de tot plegat, com és habitual, desfilada de tots els equips del CEVilassar, fotografia de tot el club, parlaments d'autoritats...

 

Inici amb suspens

La gran feinada dels globus, amb tants jugadors i equips, ha fet que l'acte s'iniciés amb uns 15 minuts de retard. L'inici de l'acte ha estat marcat per dues sorpreses: uns lladres s'emportaven una caixa (necessària per la presentació) i de cop apareixien tots els jugadors amb globus verd i blancs a les seves mans. Els canvis de música anirien marcant el compàs d'una presentació que tindria en el cel el seu protagonista més impactant. I és que al cel hi anirien a parar tots aquests globus verd i blancs: deixant una estampa realment impressionant. 

 

Desfilada, grada activa, parlaments, focs i àlbum

Gran part de la presentació estaria basada en la desfilada de tots els equips. En aquesta ocasió amb xifra récord: amb 27 equips de futbol base + el Primer Equip. Durant la desfilada alguns dels jugadors o entrenadors anaven sent entrevistats pel presentador de l'acte, David Casany. El mateix David seria qui intentaria fer més partícep a tota la grada amb diferents iniciatives que tindrien una gran resposta: aplaudiments i corejar "#somdelcev" serien algunes de les accions més significatives de la grada. 

Abans de la "traca final", Xavier Boldú (President del CEV) i Xavier Godàs (Alcalde de Vilassar), es dirigirien a tots els presents amb els seus respectius discursos. També hi eren presents a l'acte: Josep Carlos Babot (Regidor d'Esports) i Antonio Jiménez (Delegació FCF Maresme).

La presentació s'acabaria tancant amb dues imatges molt emotives: les llums dels dispositius mòbils a la grada i els focs artificials a la gespa. 

Un gran piromusical que posava la cirereta al pastís. Un pastís verd i blanc que acabava amb l'entrega del nou àlbum de cromos del CEV!

 

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER SER-HI PRESENTS!!! US DESITGEM UNA GRAN TEMPORADA!

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode