Crònica - Golden i Powerade Cup 2014

09.12.2014 22:38

BONA IMATGE, GRANS TORNEJOS!

  • Tant el Benjamí ‘A’ com l’Aleví ‘A’ van deixar una bona imatge davant els seus exigents rivals
  • El Benjamí ‘A’ va arribar als quarts de final i va caure a la tanda de penals
  • Els de Sergi González només van perdre un partit: 1-0 davant l’Ajax d’Amsterdam
  • Els nostres alevins van enfrontar-se a tot d’equips de Preferent i només en dos partits va veure com els seus rivals eren superiors en el marcador

 

Aquest passat cap de semana les lligues s’aturaven, però no pas els partits. I és que a molts indrets de Catalunya es jugaven diferents tornejos. D’entre ells la Golden Cup i la Powerade Cup: tots dos tornejos amb presència d’equips del CEVilassar i tots dos campionats amb presència d’equips de primer nivell. A tots dos tornejos la presència verd i blanca ens va regalar bones sensacions dels nostres equips.

 

De tu a tu amb l'Ajax i a quarts cauen per penals

Així podríem titular l’excel·lent participació del nostre Benjamí ‘A’ a la inèdita i prestigiosa primera edició de la International Golden Cup. I és que els nostres benjamins van arribar fins als quarts de final amb grans sensacions i sense merèixer quedar-se fora de les semifinals. Durant la primera fase els nostres van guanyar clarament fins a 3 partits (Avatar Academy, Fund.Marcet i Olímpic Garriga), van empatar-ne 1 (Vilanova Vallés) i van perdre un altre (aquest va ser davant l’Ajax, un partit on el més just hagués estat un empat).

Als quarts de final els de Sergi González es van enfrontar al Jábac Terrassa i van empatar 2-2. A la tanda de penals, després de molts llançaments, al final els nostres benjamins van acabar acomiadant-se per un ajustadíssim i emocionant 6-5 favorable als egarencs.

 

L’Aleví ‘A’ lluita contra “preferents” a la Powerade Cup

Els de Dani Molina sabien de la dificulat del torneig i del seu grup: on tots els equips eren de Preferent (excepte el Parets, de Primera Divisió com els nostres). Però malgrat aquesta evident desigualtat (jugant contra equips de més categoria), els nostres alevins van competir de tu a tu amb gairebé tots els seus rivals. De fet, l’únic rival clarament superior va ser un Manlleu que finalment es classificaria per la fase final d’aquesta Powerade Cup.

El nostre Aleví ‘A’ es va avançar en el marcador en dos partits però primer el Parets (derrota injusta en els darrers segons del partit) i després la Bordeta de Lleida (ens van empatar també als darrers minuts) evitarien el triomf dels nostres. A tot això, destacar una derrota ajustada: 1-0 davant un Mataró que milita a la zona alta de Preferent i que no va poder amb els nostres fins als darrers instants de l’encontre.

 

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

Powerade Cup

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode