CRÒNICA DEL PARTIT BENÈFIC #totsambtuMOHA

09.03.2014 10:02

EMPAT EN FUTBOL, VICTÒRIA EN VALORS!

  • Més de 800 espectadors van acabar presenciant el partit #totsambtuMOHA
  • La recaptació de diners a l'entrada va ser un autèntic èxit: espectaculars xifres!
  • Els veterans del Centre Esportiu Vilassar i l'RCD Espanyol van empatar 0-0
  • Destacar la presència de Joan Collet a la llotja del Municipal de Vallmorena

 

David Casany - L’estima i el recolzament, la resposta de tothom, la imatge de la grada, l’espectacle sobre la gespa, la quantitat de diners recaptats: tot plegat va fer que aquest passat dissabte s’aconseguís una doble victòria:  el CEV va tornar a guanyar en valors i tothom es va guanyar el somriure del petit Moha.

Sí, el vàrem veure somriure. Assegut a la grada, valent, atent a tot, mirant el partit, atenent als qui li feien visita i possiblement encara inconscient (amb només 7 anyets) de tot allò que s’havia organitzat per tal de donar suport a la seva família. Una família, la del Moha, entregada a ser ajudada, oberta a rebre el suport de totes i cadascuna de les persones que es van apropar a abraçar-los i a fer-lis arribar el màxim suport en aquests temps tant complicats. D’entre aquestes persones, es van apropar a solidaritzar-se el mateix President del RCD Espanyol, Joan Collet, qui també va compartir llotja amb Xavier Boldú (President del CEV), Antonio Jiménez (Delegat de la FCF al Maresme) i Antonio Carnicero (subdelegat de la FCF al Maresme). Apuntem que aquests dos últims li van fer entrega d’una pilota signada per tots els jugadors del partit al Moha.

 

En quan al partit en sí, màxima igualtat entre dos equips de veterans de qualitat. Perquè certament, es va poder veure a uns veterans verd i blancs a un nivell força alt en el dia d’ahir. També és cert que el conjunt blanc i blau, entrenat per Rafa Marañon, arribava al partit amb baixes sensibles: alguns jugadors importants no van poder ser-hi presents.

La qüestió és que tots dos equips van tenir aproximacions a porteria rival, al primer temps possiblement fins i tot des del CEV es va gaudir de més arribades a l’àrea rival que no pas des del costat blanc i blau. Això sí, els veterans periquitos van comptar amb gran part de la possessió del partit i van controlar gairebé la totalitat de l’encontre.

A la segona meitat, lluny d’arrugar-se, els nostres seguirien intentant posar setge sobre la porteria blanc i blava però el cert és que serien els visitants els qui gaudirien d’accions més clares. Una d’elles la treia sota pals Esteban Molina i evitava, així, que els de Rafa Marañón inauguressin el marcador.  Amb els jugadors ja més cansats i amb el partit del tot trencat arribarien les darreres accions més perilloses del partit per part dels nostres: Josep Triadó no encertava a rematar des del punt de penal i més tard, al fil del temps de descompte, l’incombustible Jaume Bonet arribava amb tot a l’interior de l’àrea i el seu xut marxava fregant l’escaire.

Finalment no van haver-hi gols, malgrat veure un bon futbol i malgrat veure a molt bons jugadors sobre la gespa. Detalls de qualitat encara en les botes d’homes com Solsona, Morales, Manel Serrano, Raul Verdú o Garcia. Uns grans jugadors que van brillar juntament amb els nostres veterans, i que van ser recolzats en tot moment per una grada de Vallmorena del tot entregada. Tot plegat, uns ingredients que van propiciar que ahir visquèssim novament un moment històric pel CEV. Un moment històric per l'entitat i un moment inoblidable per un petitò. Un petitò que en el dia d'ahir es va fer més gran quan es va adonar que, efectivament: TOTS ESTEM AMB TU MOHA!

Agraïments: A Manolo Serrano, Rafa Marañón, Coordinació Esportiva del CEV i RCD Espanyol per fer possible aquest partit; a la Delegació del Maresme de la FCF i al Comité Tècnic d'Àrbitres; a tots aquells que d’una manera desinteressada van ajudar a fer difusió del partit benèfic; a les guardioles especials que ens han fet arribar des d’entitats del poble: El Casal de la Gent Gran; el CB Vilassar de Dalt, l’Atlètic Català i els Veterans del CEV; així com també agrair l’aportació especial del CF Alella. Finalment, un GRÀCIES ben gran a totes i cadascuna de les persones que ahir van posar el seu granet de sorra per ajudar a la família del Moha.

 

MIL I UNA GRÀCIES. Des del CEV som conscients de la transcendència que va tenir la cita #totsambtuMOHA i n’estarem eternament agraïts.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CE Vilassar: Joan Pla, Andreu Tolrà, Dani Monjonell, Toni Mir, Jaume Bonet, Isaac Gasull, Jordi Triadó, Bernat Fábregas, Lluís Garcia, Lluís Servat, Jaume Bot, Albert Mosses, Josep Triadó, Santi Jaraba, Manuel Valencia, Enric Chavarria i Esteban Molina.

RCD Espanyol: Gallardo, Moron, Paton, Garcia, Pacha, Santi, Serrano, Solsona, Morales, Samper, Barragan, Albadalejo, Mario, Verdú, Carreño (Entrenador: Rafa Marañón)

INCIDÈNCIES: Partit arbitrat per Víctor Garcia, acompanyat a les bandes per Antonio Caballero i Txema Antolín. Presència de més de 800 espectadors. 

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode