Crònica del FUTBOLMIX 2012

12.06.2012 12:42

 

FUTBOLMIX, FUTBOL ÈXIT!

  • La III Edició de la Matinal de Futbol Familiar va acollir a més de 250 jugadors

 De totes les edats possibles: des de les categories més petites com l’escola o prebenjamins, passant per tots els equips del futbol base, arribant al mateix filial del club. Any rere any, la participació de tota la família verd i blanca és realment increïble: mares, pares, germans, germanes, tietes, tiets, avis, avies i, fins i tot els amics més propers als jugadors del Centre Esportiu Vilassar: tot aquest munt de gent es va tornar a aplegar el passat diumenge per celebrar la què haurà estat, ja, tercera edició d’una formula que sempre acaba resultant exitosa: “futbol + diversió en família”.

Amb la intenció de “fer club” i seguir enfortint “el sentiment de pertinença al club”, l’entitat de Vallmorena va tornar a esforçar-se al màxim per aconseguir que tot sortís bé. I per a què tot anés sobre rodes el què calia, i el més necessari, era tenir un bon índex de participació. Durant les setmanes prèvies a l’esdeveniment es va estar treballant dur per tal d’intentar tenir tots els detalls controlats: material necessari, infraestructures, inscripcions dels equips, comunicació constant de l’esdeveniment, etc. La qüestió és que, finalment, en aquesta edició del 2012 s’ha tornat a repetir el número d’equips d’anteriors cursos: fins a 21 formacions van prendre part d’aquest torneig. El què suposa que hi haguessin sobre la gespa del Municipal més de 250 peculiars jugadors (des de mares, àvies, tiets… fins als propis jugadors del CEV).

Des de les 9h del matí es va començar a omplir “de gom a gom” tot el turó de Vallmorena. Conforme van anar arribant els participants es van anar repartint totes les equipacions i es van anar últimant els darrers detalls per acabar donant inici a la competició. El torneig va començar força puntual: als vols de les 10h del matí es donava el tret de sortida als primers partits del Futbolmix. Des d’aquesta hora fins ben bé les 14h del migdia no van parar de jugar-se encontres en els tres camps de f-7 de què disposen les instal·lacions del CEV. Botzina rere botzina es van anar succeïnt els partits. Uns encontres acompanyats dels constants avisos i informacions via micròfon i altaveus: per tal de saber propers partits, resultats, etc.

A partir de les 12h del migdia s’hi va unir la informació al voltant del esdevenir del partit de Copa Catalunya que disputava el Primer Equip a Tiana. Un matx que finalment es va resoldre amb contundència; ja que els de Toni F.Corominas van superar la eliminatòria gràcies a la victòria per 1 gol a 6 aconseguida a Tiana.

Amb el partit del Primer Equip acabat i amb la competició del FUTBOLMIX també ja finalitzada: es va donar pas a la Butifarrada Popular.

Tenint en compte l’índex de participants als partits, podem assegurar que unes 250 persones van dinar al mateix Municipal de Vallmorena i van omplir les taules i bancs instal·lats per a l’ocasió.

En aquest sentit cal agrair la bona tasca duta a terme per tota la gent que va forma part del “Servei Bar” i que van fer possible que tothom pogués gaudir, no només d’una boníssima “botifarra + patates”, sinó que també van oferir la possibilitat de gaudir de refrigeris durant tot a la jornada.

Una jornada a la què es posaria el punt i final amb un acte inèdit: la Festa de l’Escuma. I és que als voltants de les 16h va arribar la sorpresa que pocs podien esperar: bany d’escuma per tots els nens i nenes presents en aquella Matinal de Futbol Familiar.

Uns instants que ens van regalar els somriures perfectes per tancar aquesta III Edició del FutbolMix. Imatges genials d’una escuma i una gespa que no són altra cosa que la representació d’una barreja de colors, el verd i el blanc, a la què molta gent està agafant estima en els darrers anys.

 

Per més informació al voltant d'aquesta edició Futbolmix 2012, podeu escoltar l'entrevista concedida per Joan Antoni de Paco (màxim responsable de l'àrea social de l'entitat) al programa radiofònic FORA DE JOC d'aquesta mateixa setmana. (escoltar entrevista)

MOLTES GRÀCIES A TOTA LA FAMÍLIA DEL CEVILASSAR!!!!

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode