CRÒNICA - II TORNEIG FBASE ILLA FANTASIA

08.06.2014 21:37

SUPER TORNEIG!!!!

 

AVENÇ - Donem per tancat un dels caps de setmana més intensos de la història del Centre Esportiu Vilassar!!!!! Moltíssims equips, centenars i centenars de jugadors, tots ells acompanyats de familiars, amics i coneguts... El Municipal de Vallmorena mai havia viscut un cap de setmana així!

 Han estat molts els protagonistes que ens han visitat i han reconegut que s'ho han passat en gran i que han gaudit tant del futbol com de tot allò que els hi ha proporcionat aquest el Torneig en sí.

 I és que no només parlem de les grans emocions viscudes sobre la gespa (amb grans partits de futbol) sinó que també parlem de moltíssimes altres coses que han acompanyat al futbol: els obsequis per a tots els jugadors i cos tècnic de tots els equips, els sortejos constants per a tots els visitants del torneig, la constant activitat a la zona del Village (amb productes de primer nivell), el excepcional servei de bar, el servei de fotografies a l'instant, les entrevistes del canal  CEV TV, el Deejay de música "non stop", els jocs i activitats lúdiques gratuïtes (SpiriBol, Xutòmetre, Zona de pintura, etc.), els regals que es donaven en les mateixes activitats...

Tot això i més ho haurem viscut durant dos dies en què hem pogut veure jugar a 4 categories diferents del futbol base: dissabte amb Benjamins i Escola, i diumenge amb Alevins i Prebenjamins. La setmana vinent es tancarà aquesta Segona Edició amb la tercera i última jornada de partits: en categories de F11 Infantils i Cadets.

Des del web del Centre Esportiu Vilassar aprofitem per avançar que en breus podreu trobar al mateix portal un espai dedicat al Torneig: amb una crònica més extensa, àlbum de fotografies, resultats finals i vídeos. Aprofitem també per donar les gràcies a tots els qui heu participat en aquest esdeveniment: gràcies a la vostra participació hem fet història! I quan parlem de participació, parlem de moltíssima gent: clubs en sí, equips, entrenadors, jugadors, col·lectiu arbitral, pares, mares, familiars, voluntaris d'organització, treballadors i directius del propi club, sponsors i patrocinadors, Empreses situades al Village, etc. 

 I també, per últim, afegim un "enhorabona" a la Coordinació del CEV: han organitzat un torneig únic a Catalunya i històric tant per el CEV en sí com per al propi poble de Vilassar de Dalt i la comarca del Maresme.

 

ALGUNES IMATGES... 

(publicarem un àlbum fotogràfic en breus)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode