CRÒNICA FUTBOLMIX 2013

30.06.2013 18:41

EXITOSA EDICIÓ DE FUTBOLMIX PER ACOMIADAR LA TEMPORADA!

>CONSULTA L'ÀLBUM DE FOTOGRAFIES

 

Ara ja sí, ja podem dir que ha finalitzat la temporada 2012-2013 i que tant mateix ja hem iniciat la propera aventura 13-14. Un teló que en aquesta ocasió s’ha tancat amb una de les festes més especials de cada curs: la matinal de futbol familiar. I novament l’acte festiu del FutbolMix ha estat un èxit: amb la presència de gairebé 400 persones i amb la participació de tota la família verd i blanca en els partits més especials de la temporada. Equips que comptaven amb la presència dels pares i mares, amb els propis jugadors del club, amb familiars d’aquests i amb la gran majoria dels nostres entrenadors. Al cap i a la fi, una gran reunió que va aplegar a totes les categories del CEV i que novament, i molt important, va acomplir l’objectiu de demostrar que en un dels actuals clubs referència del Maresme el què s’ofereix és “molt més que futbol”.

 

Èxit d’inscripcions: 21 equips

Malgrat l’acte es realitzés en aquestes dates ja tant avançades podem dir que la xifra d’equips inscrits va acabar deixant-nos molt contents. El cert és que es podia arribar a imaginar una petita davallada però als pronòstics pessimistes s’hi van imposar els optimistes i al final es va aconseguir estar dins la mitja d’equips participants de totes les edicions de FutbolMix (sempre hem estat entre els 20 i 21 equips).

Això va comportar que, amb una mitja de 12 jugadors per equip (en alguns casos amb més), arribéssim a tenir sobre la gespa entre 250 i 300  jugadors. A tots ells hi hem d’unir els familiars que també van apropar-se al camp i que no van formar part dels partits. Així doncs la xifra de gent implicada en aquesta festa va tornar a ser un autèntic èxit: es calcula que entre les 300 i les 400 persones van arribar a passar una gran estona de futbol familiar al Municipal de Vallmorena.

Com en l’anterior Torneig de Futbol Base “Illa Fantasia” hem de dir que també van contribuir molt a crear un gran ambient la presència de la música i del servei de Bar. Novament agraïr el treball incansable i la feina ben feta per part de Carles Leal (música) i també per part, en aquest cas al bar, de la família Molina.

 

Dinar i entrega de Premis

Tots aquells inscrits al torneig tenien inclòs el dinar i als vols de les 14’30h tothom va començar a fer-se un lloc entre les taules repartides per les grades del Municipal. Pica pica, botifarra amb patates fregides i postre. I un cop havent dinat es va procedir a l’entrega de premis de final de temporada.

En aquesta ocasió es va premiar a la base del nostre futbol de formació: als petits del club com són les escoles i els prebenjamins. En aquest sentit la llàstima va ser que, ja cansats, molts dels nostres petits ja no hi eren. Però el cert és que almenys sí que hi eren alguns representants i els seus dos entrenadors: Pedro Quijada i Emilio Gómez.

En aquest espai el què volem, també, és enviar una forta abraçada a la família de l’Unai Clift, jugador de l’Escoleta que va patir un accident ja fa forces setmanes. En els darrers dies ha tornat a ser operat i hem de dir que les notícies sobre la seva evolució són molt positives, cosa que ens alegra moltíssim a tota la família del CEVilassar.

Pel que fa als Prebenjamins  la presència de jugadors ja va ser més abundant i tots ells van saltar a la gespa amb Sergi González a recollir la seva merescuda medalla.

La  resta de premis de la tarda anirien destinats als fins a 5 campions de lliga que hem tingut en aquesta temporada 12-13, els quals van ser ovacionats i van ser reconeguts per tota la grada de Vallmorena. Parlem del Benjamí ‘B’, Aleví ‘B’, Aleví ‘A’, Cadet ‘B’ i Cadet ‘A’.  Com es pot observar en les imatges no tots els integrants dels equips hi van poder ser presents... Però almenys alguns d'ells sí que hi van ser i van gaudir d'aquesta merescuda entrega de premis.

Aprofitem el final d’aquest article també per publicar les 5 fotografies dels equips a la Nit dels Campions de la FCF (veure més a baix).

 

 

Reconeixement a la coordinació esportiva

Per tancar la temporada des del club es va tenir el detall de reconèixer la gran tasca de la coordinació esportiva del CEVilassar en aquestes darreres temporades. Arribat a final d’aquest curs 12-13 el CEV va entregar una placa commemorativa als tres coordinadors: Josep López, Sergi González i Carlos Barberán. En nom de tots tres, Josep López va aprofitar l’avinentesa per agrair el detall del club i va convidar a la gent a seguir formant part d’aquesta gran aventura: una aventura en què el més important serà “seguir millorant per formar a millors jugadors i millors persones”.

 

Moltes gràcies i... Bon estiu!!!!

Des del CEV aprofitem per fer un últim agraïment a tota la família verd i blanca. Gràcies per la vostra implicació i gràcies per formar part d’una de les millors èpoques del club. S’acaba la 12-13 però, com ja hem dit a l’inici, ja ha començat la 13-14!

Bon estiu a tothom!!!!!!!!!

 

 

*FOTOGRAFIES NIT DELS CAMPIONS

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode