CRÒNICA | PRESENTACIÓ TEMPORADA 13-14

01.11.2013 17:59

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ, ÈXIT D'INNOVACIÓ!

  • El CEVILASSAR 13-14 es presenta en societat gràcies a una sorpresiva presentació
  • Els globus, la música i els jugadors: protagonistes totals de la desfilada
  • Al voltant d'uns 400 jugadors sobre la gespa del Municipal
  • L'Alcalde Xavier Godás present i el President del CTA de Catalunya, Xavier Moreno Delgado, també dins l'acte.
  • Carles Povedano rep el premi "Fora de Joc" per la seva trajèctoria al club

 

AVENÇ -  Any rere any la família verd i blanca creix en quantitat i possiblement també en qualitat. I curs rere curs aquests dos creixements es veuen reflectits en l'acte de Presentació de la Temporada. En l'acte de Presentació celebrat aquest divendres 1 de novembre assistien al Municipal els 400 jugadors que formen part del CEV i tots ells també ho feien acompanyats dels seus familiars, amics i coneguts. Així doncs, com era de preveure, les grades de Vallmorena presentaven una gran imatge.

Si l'any passat la novetat va recaure en ser una "versió nocturna" en aquesta temporada la novetat s'ha centrat en la manera en què han saltat al terreny de joc els equips: al so d'una música molt enèrgica han començat a sortir tots els jugadors cap al centre del camp. Tots ells ho feien conduint una pilota i, certament, la intenció de fer arribar la gran quantitat de nens que formen part del club es va aconseguir transemetre a tota la grada (ja que no van parar de sortir jugadors durant forces minuts). A tot això una de les sorpreses més impressionants seria la dels globus: amb l'inici de la desfilada i amb una música potent caurien de dalt de la tribuna més de 500 globus verds!

Un cop presentats tots els equips, torn pels parlaments. Allà hi debutaria com a President el Senyor Xavier Boldú, qui insistiria, durant el seu parlament, en remarcar la importància dels valors CEVilassar i també el creixement que ha anat experimentant el club en els darrers anys. Al mateix temps el nou president s'enrecordava de tots els pares i els agraïa la seva presència i la seva confiança en el treball de l'entitat un curs més. Finalment Xavier Boldú tenia unes emotives paraules d'agraïment cap al seu predecesor: Carles Povedano. El mateix Carles rebria el "Premi Fora de Joc" (en la seva primera edició) per premiar la seva tasca, lideratge i feina al front de la nau del CEV.

Apuntem també la important presència d'autoritats externes al club: per part de l'Ajuntament van assistir l'alcalde Xavier Godás i la regidora d'Esports Imma Ninet. En temàtica futbolera, destacar la presència de Toni Carnicero (Delegació del Maresme) i Xavier Moreno Delgado (President del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Catalunya). A tots quatre, moltes gràcies per assistir-hi!

Per últim, afegir que un cop finalitzada la Presentació es donava inici al partit entre CE Vilassar - UE La Jonquera. Un encontre que acabaria feliçment amb victòria per 4 gols a 0 per els nostres.

#milGRÀCIESfamília!!!!

 

En breus ampliarem informació i afegirem més imatges!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode