CP SAN CRISTÓBAL 1-0 CE VILASSAR

05.03.2013 00:12

QUI PERDONA, HO PAGA

• El CEVilassar va gaudir de moltes ocasions per marcar però als locals tant sols els va fer falta mitja ocasió per marcar l’únic gol del partit

Els verd i blancs buscaven encadenar la quarta victòria consecutiva i l’escenari era el complicat camp d’un rival directe com el CP. San Cristóbal.

El partit començava amb alguna que altre indecisió, sobretot per part dels vilassarencs ja que encaraven aquest primer tram de partit sense la possessió de la pilota, fet que dificultava les ocasions a la porteria local. En canvi, el San Cristóbal aprofitava aquesta indecisió i provava a Sergio Cano, això si, xuts llunyans i amb poc perill.

Els minuts passaven i poc a poc la pilota anava agafant color verd i blanc. Pol i Makaay oberts a les bandes originaven cert perill en les seves internades, sobretot el segon, el qual va disposar de dues ocasions ben clares ven avançar-se al marcador. Tot i que en aquestes ocasions la pilota no va acabar al fons de la xarxa, el vallesans van tirar un pèl enrere, les ocasions ja no eren pels locals sinó pels visitants. Amb el resultat de 0-0 s’arribaria al descans, resultat injust pel que s’estava veient al terreny de joc on el Vilassar va gaudir de forces ocasions per avançar-se al marcador.

La segona part va continuar el mateix guió de la primera, el CE Vilassar continuava gaudint d’ocasions però no les acabava de materialitzar, els extrems continuaven sent claus a l’atac vilassarenc i en aquest cas va ser Pol qui no va saber superar a Daniel (Porter local) després d’una magistral passada de Mendo.

En una de les poques aproximacions de tot el partit, el CP. San Cristóbal aconseguiria avançar-se al marcador. El gol arribaria al minut 55, desprès d’una falta lateral la pilota és penjada dins l’àrea, la defensa visitant aconseguiria allunyar aquesta, però el rebuig quedaria a la frontal on estava un jugador local, aquest engaltaria la pilota però la defensa visitant va tirar-se sobre ràpidament i va evitar que aquesta agafés porteria, no obstant l’esfèrica quedava morta entre el punt de penal i la frontal de l’àrea, ara si Adrià Pérez no fallaria.

El CP. San Cristóbal s’avançava al marcador desprès de que el CE Vilassar hagués fallat un munt d’ocasions. A partir d’aquest moment els visitants continuaven insistint en la porteria de Daniel però no aconseguirien el gol. A les acaballes del partit, el jugador del San Cristóbal, Ponsich , era expulsat per doble targeta groga. Tot i que el rival jugaria en inferioritat numèrica els últims 5 minuts el CE Vilassar no va aconseguir empatar el partit.

Qui perdona ho paga, el CE Vilassar no va aconseguir rascar cap punt del Municipal Ca N’Anglada. La setmana vinent ens visita a Vallmorena el E.C. Granollers, rival situat a la zona baixa de la classificació i que ens va superar per un ajustat 2-1 en el partit de la primera volta.

ACCEDIR A FITXA DEL PARTIT: CP SAN CRISTÓBAL 1-0 CEVILASSAR