CP Sarrià - JUVENIL 'A'

18.01.2011 14:15

Victòria còmode en uns dels pitjors desplaçaments de la lliga

Primera part totalment dominada pel Vilassar Dalt, tant pel que fa al domini de la pilota com per les ocasions creades. Els locals no van poder crear perill ja que la nostra defensa va estar espectacular. A tot això els vilassarencs també cal remarcar que no van acabar de crear moltes ocasions de gol però, almenys, les poques que es van tenir van servir per aconseguir fer 2 gols, tots dos de Pau. Així, amb un 0-2, s’arribava al descans amb un còmode avantatge, però no definitiu.

A la segona part el Sarrià va sortir amb ganes de capgirar el marcador i als 10 minuts de la represa aconseguiria reduir distàncies i fer, en un córner, el 1 a 2. Tot i la reacció anímica dels locals, davant aquest gol matiner i esperançador, els nostres no van abaixar el ritme i Granero posaria tranquil·litat al partit aconseguint el 1 a 3 definitiu a l’engaltar una pilota solta al punt de penal.

 Aquesta victòria importantíssima del Vilassar Dalt al camp del Sarrià suposa la consecució de 3 punts d'or, ja que es va començar jugant el partit sabent que el Sant Gabriel ja es trobava provisionalment a  8 punts (això sí, en aquell moment amb 2 partits més).