Copa Catalunya 2015-2016

20.05.2015 18:56

COMENÇA L’AVENTURA #COPACATALUNYA!

  • El 1rEquip s’enfrontarà al Barberà Andalucia en la 1a Eliminatòria de la Copa Catalunya 15-16
  • La eliminatòria és a partit únic i es disputarà al camp del Barberà aquest dissabte a les 19’30h
  • Al programa Fora de Joc analitzem aquesta Copa Catalunya amb 4 protagonistes: Jaume Bonet, Miquel Sánchez, Josep López i Pedro Baños (entrenador Barberà Andalucia)

 

Aquest passat dilluns es realitzava el sorteig corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur 2015-16. Un sorteig on hi participaven fins a 21 equips campions de 4ta catalana. Les eliminatòries seran a partit únic i el nostre primer equip ha quedat emparellat (per qüestions de proximitat) amb el Barberà Andalucia. El partit es jugarà dissabte i, per sorteig, es va estipular que serà a Barberà del Vallés. La resta d’emparellaments els podeu consultar al final d’aquest article.

 

El funcionament d’aquesta competició ens l’explicava amb molts detalls un Josep López (coordinador CEV) que estava present al sorteig (celebrat a la seu de la FCF). De fet, hi va ser tant present que va arribar a ser una de les mans innocents al treure algunes boles del sorteig.

(en imatge: la seu de la FCF durant el sorteig. Fotografia GOLCAT)

Pel que fa a les següents eliminatòries:

- 2a Eliminatòria: hi participaran els qui superin la 1a eliminatòria i se celebrarà els propers dies 30 i 31 de maig.

- 3a Eliminatòria: hi seguiran els vencedors de la 2a eliminatòria i hi entraran també en escena els campions 4cat que acaben lliga a finals de maig. També hi entraran campions de 2cat i 3cat (partits 6 i 7 de juny).

- 4ta Eliminatòria: hi participaran els qui superin la 3a eliminatòria. Aquesta ronda es jugarà els dies 13-14 juny i la Copa no es reprendrà fins el mes d’agost.

 

Sensacions sobre la 1a eliminatòria

Jaume Bonet, entrenador del Primer Equip

"L’equip arriba en un bon moment, hem acabat molt bé l’any i estem molt preparats per afrontar la eliminatòria amb garanties d’èxit. Mantenim la il·lusió que hem tingut tot l’any i ara la traslladem per aquesta Copa Catalunya. La motivació també és molt gran perquè és il·lusionant poder jugar aquest campionat i no és el mateix anar fent ara amistosos que participar a la Copa. A més anem com a visitants, quasi que ho preferia perquè el nostre balanç en camp contrari ha sigut espectacular"

 

Miquel Sánchez, delegat del Primer Equip

"Serà una eliminatòria igualada i molt maca. Tenim números molt similars tots dos equips. El curiós és que ells han estat un equip molt més sòlid a casa i nosaltres al contrari, hem estat molt sòlids a fora. Tot i això, crec que la nostra lliga ha estat una mica més competitiva que no pas la del Barberà. A més també, afegir que els gols els marquen entre 3-4 jugadors i que no és pas un equip dur, no té un alt percentatge d’amonestacions"

 

Pedro Baños, entrenador del Barberá Andalucía

"Encaramos esta competición como un premio y el partido para nosotros será como una fiesta porque hemos tenido la suerte que nos ha tocado en nuestro campo. Será un partido  para celebrar el ascenso. Un partido contra un equipo, según me han dicho, muy atractivo.

Yo a mis jugadores, que son muy jóvenes, ya les he dicho que en toda mi carrera no he disputado una eliminatoria de Copa Catalunya y por lo tanto ha de ser un partido especial para ellos. Quiero que sea un buen partido, que lo disfrutemos".

(imatge del camp del Barberà Andalucia)

 

 

Copa Catalunya, uns records imborrables

La Copa Catalunya no és cap novetat pel Centre Esportiu Vilassar. I és que fa ben poc el club hi va participar i ho va fer amb un gran paper: arribant a la segona fase d'aquella edició i caient eliminat a mans d'un Hospi (2aB) que només ens podria superar a la tanda de penals.

Amb anterioritat, els de Toni F.Corominas havien eliminat a l'Europa (3a div), al Sant Joan Montcada (2cat) i al Tiana (3cat). Recordem que aquella pretemporada era la de la preparació del primer any a la 1a Catalana.

 

Emparellaments 1ª Eliminatòria:

EQUIP EXEMPT: CF VINYETS MOLÍ-VELL B

FOLGUEROLES-GURB

APA POBLE SEC-ESPLUGUENC B

C.AT.CASTELLSERÀ-ALFARRÀS

PALAUTORDERA-FC SARRIÀ

MARTINENCA-VILALBA

PUEBLO NUEVO 2002-MARTORELL B

BARBERÀ ANDALUCIA B-VILASSAR DE DALT

FUNDACIÓ GRAMA-SANTS B

FÀTIMA-PIRINAICA

VETERANS CATALUNYA-DISTRICTE 030

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode