COMUNICAT OFICIAL - GESPA VALLMORENA

24.10.2013 23:59

ESTAT DE LA GESPA DEL MUNICIPAL DE VALLMORENA

 

COMUNICAT OFICIAL CEV -  El CEVilassar, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, durant els darrers dies s’ha bolcat per tractar de solucionar el problema existent amb la gespa “ennegrida” del Municipal de Vallmorena.

Fa dues setmanes l’empresa responsable del cautxú va instal·lar-se al camp de futbol per realitzar un tractament específic consistent en l’extracció total d’aquest material. Durant 4 dies seguits es van realitzar aquestes tasques d’extracció i l’activitat del club es va veure afectada en els horaris d’entrenament però no en els dels partits. A finals de setmana i després de retirar una quantitat molt important de cautxú, es va decidir donar per acabat aquest procés d’extracció i els entrenaments van retornar (com a dia d’avui) a la normalitat.

 

El camp, tot i que s’ha optat per no acabar de retirar tot el cautxú,  presenta ara una millor imatge i, de fet, la pròpia gespa permet que la pilota rodi amb una regularitat i rapidesa amb la qual mai ho havia fet. Per tant, tècnicament, la gespa està en un estat correcte.

 

Amb tot, el problema no està totalment resolt. Motiu pel qual des del club seguirem treballant amb les parts involucrades amb l’objectiu de contribuir en la millora de les condicions del terreny de joc.

 

 La Direcció del Club vol donar les gracies a totes aquelles persones vinculades al CEVilassar, en especial a l’Equip de Coordinació, entrenadors i pares voluntaris, que durant aquests últims dies han ajudat, amb el seu esforç personal i desinteressat, a fer possible que l’estat i imatge de la gespa hagi millorat.

 

Se seguirà informant en cas que hi hagi activitats o novetats al respecte d’aquest tema.

 

CENTRE ESPORTIU VILASSAR

 

FOTOGRAFIES

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode