Comunicat CEV - Nova App

16.10.2017 00:40

DESCARREGA’T LA NOVA APP DEL CEVILASSAR!

  • Podeu descarregar l’App ‘CEVILASSAR’ de manera gratuïta a través de l’Apple Store o Google Play 
  • Aquesta aplicació permetrà rebre notificacions sobre la darrera hora del club, seguir les notícies, l’agenda de partits, resultats, classificacions, xarxes socials, escoltar el programa de ràdio... 

 

Aquesta temporada 2017-2018 presenta una gran novetat: el Centre Esportiu Vilassar ja disposa d’una nova Aplicació per a dispositius mòbils. D’aquesta manera sumem una nova finestra de comunicació a la pàgina web, les xarxes socials i el programa de ràdio. 

 

Com descarregar-la? 

Aquesta aplicació es pot descarregar de manera totalment gratuïta a través de l’Apple Store (per sistema IOS) i de Google Play (Android). Per trobar l’aplicació busqueu amb la paraula clau “CEVILASSAR”. En pocs segons tindreu l’univers verd i blanc a les vostres mans! 

 

Què ofereix aquesta App? 

Aquesta aplicació enviarà notificacions sobre la darrera hora del club (l’usuari escull els temes de més interès) així com també permetrà a tothom seguir de ben a prop les principals notícies en clau verd i blanca. D’altra banda, hi ha seccions destacables com l’Agenda de partits i els Resultats (amb un format ‘calendari’ molt visual), els Equips i les Classificacions (amb accés a la FCF), les xarxes socials del club (Twitter, Facebook, Instagram i Youtube) o l’accés al Podcast/Directe del Programa de Ràdio del CEV (#ForadeJoc). 

 

Nova experiència 

L’Aplicació fa escassos dies que està disponible i operativa... Així doncs, encara està en procés de rodatge i construcció. El Centre Esportiu Vilassar i el seu departament de Comunicació han elaborat tot el contingut de l’Aplicació, però el gestor tecnològic és SportClapp. Des del club agrairem que tots els usuaris tinguin en consideració que l’aplicació, recentment publicada, està en continu procés de construcció i millora.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode