CF SUSANNENC 1-1 CE VILASSAR

22.03.2015 20:41

EMPAT VALUÓS I LIDERAT PROVISIONAL

  • El Primer Equip no podia passar de l’empat 1-1 al camp del Susannenc
  • Els locals s’avançaven abans del descans amb un gol de penal
  • Només iniciar-se la represa igualava el marcador Àlex Lara
  • El Molinos (50pts) aplaçava el seu partit i ara els nostres són líders (51pts)

 

Era un dels desplaçaments més complicats del què resta de temporada i emportar-se un punt de Santa Susanna tampoc és mal negoci. I menys tenint en compte com ha anat el cap de setmana: amb una jornada on els rivals directes han aplaçat els seus partits i on els nostres han aconseguit una lleugera avantatge respecte ells gràcies a un empat lluny de Vallmorena. Un empat valuós però que bé podria haver estat victòria si s’haguessin aprofitat algunes accions molt clares de gol.

 

Vent a favor, penal en contra

Els de Jaume Bonet començaven el partit amb forces bones sensacions, sense patir cap mena d’envestida del conjunt local i gaudint de lleugeres aproximacions a l’àrea rival. Els nostres, però, no aprofitarien el fet de tenir el vent a favor: sobretot amb manca de precisió i donant excessiva potència a les passades o a les definicions. Ja se sap que amb el vent a favor no cal excessiva força i en aquest sentit els verd i blancs no estarien molt afortunats.

Poca fortuna en faltes properes a l’àrea: amb xuts de Lara, Chris o Lluís. Tampoc amb sort en la definició Dani, que tindria una ocasió de gol també força clara. Qui també estaria a prop marcar era Christian, qui amb una bona aproximació per banda dreta finalitzava per sobre de la porteria quan ho tenia tot a favor per definir o fer una passada enrere.

A tot això el Susannenc, que només s’havia aproximat en dues ocasions durant el primer temps, aprofitaria una errada defensiva dels nostres per inaugurar el marcador. Una pèrdua de pilota i una posterior falta a l’interior de l’àrea acabava amb penal a favor dels locals. Malgrat Nico aconseguia encertar el lloc on anava la pilota, l’esfèrica acabava entrant al fons de la xarxa (1-0).

 

Reacció i segona part més oberta

Només començar la represa s’aconseguia marcar. No havien passat ni dos minuts i Àlex Lara rebia una gran assistència de Padilla per acabar enviant la pilota cap dins de la porteria(1-1). El gol, òbviament, era celebrat amb ràbia i servia per encarar la segona part amb més optimisme.

Malgrat això, anirien passant els minuts i cap dels dos equips seria capaç de trencar l’empat. Per part dels locals hi haurien dues o tres aproximacions tímides, la més clara l’aturava sense problemes Nico. Per part dels nostres podríem comptabilitzar fins a 4 grans aproximacions per emportar-se la victòria: Padilla xutava fluix dins l’àrea petita, Christian controlava amb el pit però abans de xutar li robaven “la cartera”..

I les més clares al final de l’encontre:  la primera amb el propi Christian guanyant línia de fons i no podent assistir enrere quan semblava que es podia cantar gol, la segona amb un remat de cap de Joan Egea en una falta lateral (la pilota marxava fregant el pal) i la més clara de totes: passada enrere de Gonzalo i Esteve, a l’interior de l’àrea petita, definia i el porter salvava aturant amb un dels seus peus.

 

Amb aquesta ocasió moria el partit i es confirmava l’empat. Un empat que suposa trencar una ratxa de 5 partits consecutius guanyant. Això sí, els de Jaume Bonet segueixen sense conèixer la derrota des del passat mes de novembre. Va ser llavors quan es va caure davant del proper rival: el Salessians de Mataró. Contra els mataronins ens enfrontarem la setmana vinent, una jornada on els nostres defensaran liderat després de 19 jornades sense encapçalar la classificació.

 

Molinos i Pla d’en Boet no han jugat

Els nostres a hores d’ara són líders “provisionals” ja que tenen un partit més que no pas el Molinos. El conjunt blanc i blau va aplaçar (per motius desconeguts) el seu partit davant de l’Iluro, un partit que no es jugarà fins al dimecres 8 d’abril. Aquesta circumstància ha ocasionat que el Primer Equip s’hagi situat a dalt de tot, amb un punt més que el Molinos. 

A tot això tampoc jugava el Pla d’en Boet: els immediats perseguidors i també aspirants a l’ascens havien de jugar al camp del Juvesport però per manca de enllumenat no van poder jugar.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 4CAT5

PROPER PARTIT: CEVILASSAR – SALESSIANS MATARÓ (Diumenge a les 12’15h)

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode