CF SINGUERLÍN 4-0 CE VILASSAR

15.11.2015 23:42

DESAPAREGUTS

  • El Primer Equip va dominar però va perdonar moltíssimes ocasions de gol
  • Els locals s’avançaven abans del descans però es quedaven amb 10 jugadors
  • El tram final de la represa seria un desastre: amb tres gols locals que sentenciaven i més ocasions vilassarenques desaprofitades

 

Després d’una gran ratxa de resultats (fins a 5 jornades consecutives puntuant) els de Bruno Novkovic es veien clarament superats al camp d’un rocós i efectiu Singuerlín. Tot plegat en un partit on a la primera part el domini va ser única i exclusivament vilassarenc.  Això sí, un primer temps on l’efectivitat es decantaria pel costat dels locals i no pas nostre. I és que es van poder arribar a comptabilitzar fins a 4 claríssimes ocasions de gol per al nostre Primer Equip: Uri, Dani i Joan Egea en serien els protagonistes. Cap de les seves accions acabaria en gol.

Per contra, els locals, que poques ocasions tindrien, sí que aprofitaven les seves ocasions i en transformaven una en un servei de cantonada. El gol arribava després de molt domini vilassarenc i just abans del descans.

Instants abans d’arribar a la mitja part, el Singuerlín es quedava amb un jugador menys (expulsió per doble groga).

 

Després del domini, acabem desapareixent..

A la represa el guió semblava que podia ser similar. Els locals van sortir amb ganes i tindrien alguna tímida aproximació. Novament les seves arribades van ser neutralitzades per un inspiradíssim Nico Renom: el nostre porter va estar molt encertat amb les seves aturades al llarg de tot el partit.

Davant d’aquests primers avisos locals, els nostres reaccionarien amb tot un reguitzell d’aproximacions clares per marcar. Novament Uri i Dani tindrien les accions més clares.. Christian i Lara també arribarien amb perill. Però novament: sense encert en la finalització.

I tant perdonar, al final “es paga”. I el Singuerlín faria molt de mal amb una jugada ràpida en què acabaria transformant per banda esquerra el segon gol de la tarda (2-0). Aquest gol era una autèntica gerra d’aigua freda i animava moltíssim a uns locals que podien acabar pagant car el fet de jugar tota la segona part en inferioritat numèrica.

 

Però ans al contrari, el Singuerlín amb el 2-0 en el marcador mantindria posicions i incomodaria moltíssim els intents de remuntada dels nostres. Els de Bruno Novkovic gaudirien d’accions de perill tímides i cap d’elles acabava en gol. Estava clar: aquella no era la nostra millor tarda. Una de les jugades que més ho va evidenciar: un xutàs de Uri que aturava el porter i al refús el propi Uri enviava la pilota al pal.

Les nombroses baixes que està patint l’equip van tornar a ser claus per veure novament a dos juvenils jugant amb el Primer Equip: jugaven Sergio Sánchez i Albert Griera.

A tot això, el tram final del partit ens depararia uns darrers minuts desesperants i on els nostres acabarien tirant la tovallola i desapareixent.

Llençats a l’atac, sense miraments, sense pensar en una possible sentència local i sense força per aturar els contraatacs dels jugadors colomencs. Així arribarien dos gols més per part del Singuerlín: tots dos gols al contraatac. Dos gols que feien encara més gran la ferida en un desplaçament marcat per la manca de precisió en els nostres.

Al final, derrota per 4 gols a 0. Festa pels locals i cap cot dels nostres. Feia moltes setmanes que els de Bruno Novkovic no marxaven d’un terreny de joc amb sensacions negatives. Ara cal analitzar les errades, tornar a aixecar cap, recuperar jugadors i pensar ja en el proper partit a Vallmorena (davant del Liverpool).

 

FITXA TÈCNICA PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 3CAT4

 

MÉS IMATGES

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode