CF Santvicentí 4 - 8 ALEVÍ 'A'

05.04.2011 11:45

VICTÒRIA SENSE UN GRAN JOC 

Després de la gran victòria contra el Premià de Dalt, ens enfrontàvem a un rival que ens coneix i que a nivell futbolístic és un equip complet però amb carències defensives. El primer quart començava amb un gol matiner de l'SANTVICENTÍ després d'un cop des de fora de l'àrea, el nostre porter podria haver fet més del que va fer, però el nostre equip va reaccionar donant la volta al marcador pràcticament al final del primer quart 1-2. El nostre equip a nivell de joc i possessió de pilota no ha va ser el dels últims partit i ens atreviríem a dir que el SANTVICENTÍ va acabar tenint més possessió de pilota durant tot el partit.

El segon quart ens portaria a una mateixa dinàmica, amb moltes pilotes perdudes per la nostra part, amb poca mobilitat dels nostres jugadors, especialment dels nostres centrecampistes que en els últims partits no estan al nivell que voldríem és normal tractant-se d'un equip tan equilibrat com el nostre, un dia destaquen uns jugadors i un altre dia destaquen altres. En finalitzar el segon quart el marcador reflectia un 2-4 amb una gran efectivitat ofensiva per part nostra, en especial de Ros, que en acabar el partit aconseguiria un "hat-trick".

A la segona meitat es va intervenir i es va donar més dinamisme a la possessió de pilota i a la creació de jugades però no això no seria suficient per tenir el partit controlat a través de la possessió de pilota. Cosa que es va veure reflectida, negativament a l'hora de deixar molts espais al centre del camp dels quals el SANTVICENTÍ es va aprofitar per crear ocasions de gol.

Hem i podem seguir amb aquesta trajectòria tant positiva a nivell de resultats, però sense deixar de banda la formació i el seguir millorant aspectes amb i sense pilota.

Depenem de nosaltres mateixos si el Premià de Dalt punxa en el algun partit. Aquesta setmana, i ho hem de dir, no estem satisfets amb el joc del nostre equip, sempre volem més i els nostres jugadors segur que recapacitaran i s'adonaran que hem de seguir millorant.