CF Sant Vicentí 0 - 3 CEVILASSAR

22.02.2011 16:50

RECUPEREM LES BONES SENSACIONS DAVANT UN DUR SANTVICENTÍ

Després de dues derrotes seguides a domicili (La Llagosta i Argentona) els nostres arribaven a Sant Vicenç de Montalt amb només una idea en ment: guanyar. I per guanyar, tot equip requereix d'una condició: marcar i no rebre. Però per marcar, no rebre gols i guanyar els partits calen moltes coses, i una de les més importants pel CE Vilassar és el fet de jugar la pilota com cap equip de la categoria. El partit davant el Santvicentí no només va servir per tornara guanyar els tres punts sinó que per recuperar les bones sensacions al finalitzar un partit molt ben jugat.

De fet, les ganes de fer un bon partit i tornar a transmetre entusiasme i il.lusió en cada jugada, es va veure plasmat molt aviat en el marcador. I és que al minut 4, en una falta lateral executada per Edu Camps, una pilota molt tancada i mal vista pel porter local, va anar a parar als dominis del nostre capità Fran, que innauguraria el marcador amb un gol molt matiner (0-1).

A partir d'aquest gol, la dinàmica seria la de tenir una clara possessió de la pilota, i les arribades a l'àrea i les ocasions tindrien un clar color verdiblanc. Amb el 0 a 1 va acabar la primera part, un resultat massa apretat tenint en compte la superioritat en quan a joc.

A la segona part, encara que els gols van trigar a arribar, l'equip va saber desgastar físicament el rival i el domini durant els darrers 45 minuts va augmentar substancialment. El Santvicentí va intentar pressionar a dalt, però vam saber sortir de la pressió amb seguretat i eficàcia i tenir moltes oportunitats, suficients per aconseguir un resultat més voluminós.

Un dels detalls que més destaquen d'aquest partit és el del debut de Jordi Sultán, davanter centre amb velocitat i fàcil desmarcatge que ens va donar més profunditat en el joc i, fins i tot, va assistir a Arturo i Galeano perquè marquessin el 2n i 3r gol.

El pitjor del matx, les constants agressions físiques i verbals realitzades per l'equip local. El CEV va demostrar tenir control mental i va aconseguir centrar-se en el joc per aconseguir una victòria molt important per seguir lluitant pel nostre objectiu.

Això sí, la victòria va ser important, però el cos tècnic es queda amb el "com" va arribar aquesta victòria.