CF Mollet 1-0 CEVilassar

28.01.2013 18:10

LA RATXA ES TRENCA A MOLLET

El CE Vilassar volia continuar la bona ratxa de resultats, ja portava 5 setmanes sense perdre i per tant volia continuar sumant per així mantenir-se fora de la zona de descens. Per altra banda el CF Mollet portava 4 partits sense saber el que era guanyar i tant sols portant 4 punts del 15 possibles en els últims encontres buscava trencar aquesta dinàmica guanyant als maresmencs.

El partit començava força bé pels visitants ja que tant sols havien passat 8 minuts de joc i Cristóbal ja disposava de la primera ocasió, el davanter vilassarenc va definir malament el mà a mà amb el porter local i la pilota va marxar per sobre del travesser. Tan sols 5 minuts després l’ensurt el tindria el CE Vilassar. Servei de cantonada picat al primer pal, bon remat dels locals i la pilota acaba dins la porteria de Sergio Cano. Els locals ja ho celebraven, no obstant el gol no era legal, s’havia comès falta a favor del CE Vilassar i per tant seguia el 0-0 al marcador. Els dos equips gaudien de bones ocasions per avançar-se al marcador però caps dels dos ho va aconseguir abans del descans, tot i que el joc dels vilassarencs era força millor que no pas el de l’equip local. Les coses empitjorarien pels visitants al minut 30 quan Loren va haver de ser substituït per Hospital ja que tenia problemes musculars. Les coses encara podien anar a pitjor, ja que a tan sols 3 minuts d’arribar al descans, Chino era expulsat per vermella directe, el lateral del Vilassar va cometre falta com a últim home, la vermella era indiscutible. Amb el resultat de 0-0 s’arribaria al descans.

La segona part va ser força diferent a la primera, ja que els visitants van acusar força jugar amb 10 jugadors. El CE Vilassar no va gaudir de tantes ocasions com a la primera part i el joc no era tan fluït. Això ho va aprofitat el CF Mollet ja que al minut 77 van aconseguir avançar-se en el marcador a través de Arqués. Aquest gol era una gerra d’aigua freda pels visitants ja que no tant sols jugaven en inferioritat numèrica sinó que anaven per darrera del marcador a falta de poc més de 10 minuts. Tot i que els vilassarencs van intentar empatar el matx no ho van aconseguir.

L’ultima ocasió la va tenir Hospital a falta de 1 minut del final, Fran va centrar una bona pilota al primer pal i per pocs centímetres Hospital no va poder contactar amb l’esfèrica. Amb aquesta ocasió arribàvem al final del partit i la derrota era ja una realitat.

El CE Vilassar va tornar a perdre desprès de 5 jornades sense saber que era aquesta sensació. La setmana vinent ens visita el Sant Cugat, rival situat a la part intermitja de la classificació.